UEFA eEURO 2020: Αυστρία, Γαλλία και Ισραήλ στον όμιλο της Εθνικής μας! (pic)

Gazzetta team
Αυστρία, Γαλλία και Ισραήλ θα είναι τα τρία εμπόδια που θα κληθεί να υπερβεί η Εθνική Ελλάδος στον όμιλο του UEFA eEURO 2020 (23-24/5).

Το «ταξίδι» προς την τελική φάση του eEURO 2020 βρίσκεται όλο και πιο κοντά για την Εθνική Ομάδα μας, καθώς πλέον γνωρίζει και τις τρεις ομάδες που θα βρει στο διάβα της στον όμιλο της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα των Δημήτρη Κεφαλίδη και Κωνσταντίνου Γκεμιτζόγλου κληρώθηκε στο 4ο γκρουπ, μαζί με την Γαλλία και το Ισραήλ που ήταν επίσης πρώτοι στον προκριματικό τους όμιλο όπως και η Εθνική μας, καθώς και με την Αυστρία που πέρασε μέσω των playoffs.

Οι μάχες της Ελλάδας θα ξεκινήσουν στις 23 Μαΐου και το σύστημα διεξαγωγής του ομίλου στηρίζεται στον διπλό αποκλεισμό και έχει ως εξής: η Ελλάδα θα παίξει στο πρώτο ματς κόντρα στην Γαλλία, αν νικήσει τότε θα αγωνιστεί με τον νικητή του ζευγαριού Αυστρία-Ισραήλ, αν χάσει αντίστοιχα με τον ηττημένο. Σε περίπτωση που πάει στο μονοπάτι των νικητών, το 2/2 θα της αποφέρει την πρόκριση ως 1η, ενώ αν χάσει θα διεκδικήσει την 2η θέση στο 3ο παιχνίδι με τον νικητή από το μονοπάτι των χαμένων. Αν από την άλλη υποστεί ήττα από τη Γαλλία στο ξεκίνημα, τότε θα χρειαστεί οπωσδήποτε τη νίκη στη 2η αγωνιστική, διαφορετικά θα τεθεί εκτός συνέχειας χωρίς τρίτο παιχνίδι.

Δείτε αναλυτικά τους ομίλους: