Gazzetta Cup powered by AXE.: Ημιτελικοί με μάχη αιωνίων και... κόντρα Δικεφάλων!

Gazzetta team
Gazzetta Cup powered by AXE.: Ημιτελικοί με μάχη αιωνίων και... κόντρα Δικεφάλων!

bet365

Φωτιά στο Σαββατόβραδο με σπουδαία ντέρμπι! Των αιώνιων και των… Δικεφάλων προέκυψαν από την κλήρωση για τα ημιτελικά του Gazzetta Cup powered by AXE., με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά (11/4) σε διπλούς αγώνες.

eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Τι καλύτερο από τέσσερα κλασικά ελληνικά ντέρμπι σε μία ημέρα, με φόντο τον μεγάλο τελικό;

Το «Gazzetta Cup powered by AXE» έρχεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στις οθόνες σας και τα ζευγάρια που προέκυψαν από τη σημερινή κλήρωση υπόσχονται διπλούς ημιτελικούς γεμάτους δράση και μπόλικο σασπένς.

Η κληρωτίδα έβγαλε «μονομαχία» αιωνίων και Δικεφάλων, με τον κυπελλούχο στη σεζόν του eFootball PES και νικητή του Σούπερ Καπ, Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει σε διπλές αναμετρήσεις τον «διψασμένο» για διάκριση Παναθηναϊκό το βράδυ του Σαββάτου (11/4, 20:30).

Νωρίτερα, στις 7 το απόγευμα ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ ψάχνει την είσοδο του στον κυριακάτικο τελικό με αντίπαλο την ΑΕΚ, που με τη σειρά της ψάχνει το μεγάλο βήμα για να πανηγυρίσει τον πρώτο της φετινό τίτλο.

Το AXE, χορηγός του Gazzetta Cup, με την καμπάνια #AxeResponsiblyStayHome ενθαρρύνει το Μένουμε Σπίτι και ζητά από τους άντρες να κάνουν το ίδιο στηρίζοντας τους στην αγαπημένη τους δραστηριότητα, το gaming.

Μείνετε συντονισμένοι για τα σπουδαία ματς που έρχονται προσεχώς στο gazzetta.gr.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των «διπλών» ημιτελικών, όπου μετράει το εκτός έδρας γκολ όσο αφορά την πρόκριση:

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (11/4, 19:00)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (11/4, 20:30)

 

Τελευταία Νέα