Formula 1: Ο σταρ του esports που νίκησε τους οδηγούς της F1!

Gazzetta team
Formula 1: Ο σταρ του esports που νίκησε τους οδηγούς της F1!

bet365

Ο 19χρονος Ντάνι Μπερεζνάι, σταρ του esports της F1 και επίσημος οδηγός της Alfa Romeo esports, άφησε εκτός βάθρου κορυφαίους πιλότους της Formula 1, έχοντας κερδίσει όλους αγώνες προσομοίωσης έως τώρα!
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Ο νεαρός Μπερεζνάι νίκησε τον Λάντο Νόρις, τον Νίκο Χούλκενμπεργκ, τον Στόφελ Φαντόρν και τον Νικόλας Λατίφι. Όλους τους επαγγελματίες οδηγούς της F1 που αντιμετώπισε ως μέλος της ομάδας esports της Alfa Romeo. Έφτασε στο σημείο να είναι Νο1 στους πιλότους της F1 στο esports και τώρα στην διάρκεια του lockdown λόγω του κορονοϊού νίκησε όλα τα τουρνουά προσομοίωσης. Την Κυριακή μάλιστα είχε προγραμματίσει να μετάσχει στην κούρσα επίδειξης F1 Esports Pro, κούρσα που γίνεται μετά τα εικονικά grand prix της F1 με συμμετοχή οδηγών από F1 και F2. Θα έχει στο πλευρό του τον Μπεν Στόουκς, Άγγλο αθλητή του κρίκετ.

Ο Μπερεζνάι - που έγινε θέμα μέχρι και στο BBC - ξεκίνησε την πορεία του 2017 και με ένα τιμόνι που του κόστισε 15 ευρώ έκανε σκληρές προπονήσεις. Το 2017 μπήκε στην ομάδα VeloceEsports και μετά έγινε επίσημος οδηγός της Alfa Romeo και με κανονικότατο συμβόλαιο. Έχει σημασία να τονιστεί πως το χρηματικό έπαθλο που υπάρχει για το πρωτάθλημα F1 Esports είναι 407.500 ευρώ. Ως πιτσιρικάς ο Ούγγρος είχε ως είδωλό του τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ένας ακόμα επαγγελματίας οδηγός που μετέχει πάντως στους αγώνες προσομοίωσης είναι ο Εστέμπαν Γκουτιέρες ενώ λαμβάνει μέρος και ο γκολκίπερ Τριμπό Κουρτουά. Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως ο Μπερεζνάι νίκησε και στο “Not the Australian GP” event αλλά και στο “Not the Bahrain GP” που διοργανώθηκαν από την VeloceEsports.

 

Τελευταία Νέα