Η WLGaming Esports κατέκτησε ξανά το ελληνικό πρωτάθλημα League of Legends!

Δημήτρης Τομαράς
Η WLGaming Esports κατέκτησε ξανά το ελληνικό πρωτάθλημα League of Legends!

bet365

Η WLGaming Esports μέσα από ένα δύσκολο spring split και με τις αλλαγές που έκανε έφτασε στο μεγάλο τελικό οπού αντιμετώπισε τους Intrepid Fox και κέρδισε με 3-0 κατακτώντας τον τίτλο στο ελληνικό League of Legends.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Η WLGaming Esports μέσα από ένα δύσκολο spring split και με τις αλλαγές που έκανε έφτασε στο μεγάλο τελικό οπού αντιμετώπισε τους Intrepid Fox και κέρδισε με 3-0 κατακτώντας τον τίτλο (μπορείτε να δείτε εδώ το σχετικό ποστ https://www.facebook.com/greeklegendsleague/photos/a.2308439872765087/2577082422567496/?type=3&theater).

Το ρόστερ της WLG που πήρε τον ελληνικό τίτλο στο League of Legends: Icebreaker – DoubleAim – Paris – Bananitoo – Hungrypanda

Roster IFOX: Delitto – Appen – Pun1sher – Gagai – Forsaken

Ο Μεγάλος τελικός ξεκίνησε με μια πολύ δυνατή Intrepid Fox Gaming να παίρνει το προβάδισμα με pentakill του Appen αλλά στην συνέχεια ο ανίκητος Sion του Icebreaker και οι κινήσεις ματ του DoubleAim ( Κλέψιμο δράκου ) έδωσαν το προβάδισμα στην WLGaming Esports. (το Clip: https://www.twitch.tv/gamersloungegr/clip/GorgeousCourageousHumanDoggo).

Στο 2ο παιχνίδι η WLGaming Esports ο MVP του τελικού Icebreaker και ο Σέρβος superstar DoubleAim έδωσαν ρεσιτάλ δίνοντας και το μεγάλο πάτημα για το 3ο παιχνίδι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο 3ο παιχνίδι το Vladimir του Icebreaker ήταν αυτό που γκρέμισε τις ελπίδες της Intrepid Fox καθώς σε συνδυασμό με την Taliyah του Πάρη αλλά και την υπόλοιπη ομάδα , κλείδωσε το 3-0. (Clip: Clip: https://www.twitch.tv/gamersloungegr/clip/SleepyJollyArugulaPeoplesChamp και Post: https://www.facebook.com/greeklegendsleague/photos/rpp.1629466977329050/2577889522486786/?type=3&theater).

Από την πλευρά τους παίκτες και προπονητές μίλησαν για τον τελικό:

Icebreaker(WLG Toplaner): Είμασταν πολύ προετοιμασμένοι και το δείξαμε στο παιχνίδι. Η πολύ δουλειά ανταμείβεται και δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό κατακτήσαμε το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Hungrypanda( WLG Support ): Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για πρώτη φορά στο European Masters. Πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλά και ελπίζω ο κόπος μας να αποδώσει και μέσα στο summoner’s rift.

Πλέον WLGaming και Intrepid Fox περάσανε στα Play ins του EU Masters (To Europa League των lol ομάδων) οπού θα διεκδικήσουν το συνολικό έπαθλο των 150.000 έχοντας αρχικά εως εμπόδιο το βατό group stage που έτυχε και στις δύο ομάδες με πρωταθλήτριες και δευτεραθλήτριες ομάδες από την Ευρώπη (https://twitter.com/EUMasters/status/1246037559450443777).

Elektronik

Intrepid fox

Cyber Gaming

Racoon

-

WLGaming

Sector One

K1ck Neosurf

Pigesports

Η αγωνιστική δράση ξεκινάει 6 Απριλίου οπού μπορείτε να το δείτε live εδώ: https://www.twitch.tv/gamersloungegr/. Όσο για την Greek Legends League όλα τα match vods μπορείτε να τα δείτε εδώ: https://www.youtube.com/channel/UCuQxlxtPwLsRjfwWgnw4_vA

 

Τελευταία Νέα