O Panathinaikos AC Esports στο επόμενο HFP Legendary League

O Panathinaikos AC Esports στο επόμενο HFP Legendary League

Gazzetta team
O Panathinaikos AC Esports στο επόμενο HFP Legendary League

bet365

Στην οικογένεια της HFP - PES Greece εντάχθηκε και ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του τριφυλλιού θα λάβει μέρος στη δεύτερη σεζόν του Legendary League, για το Pro Evolution Soccer.

Ο Παναθηναϊκός, ως πρωτοπόρος στον κόσμο των esports, καθώς είναι ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που δημιούργησε το τμήμα το 2016, δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο λαοφιλές game, όπως αυτό του Pro evolution Soccer. Έτσι μετά από την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου με τίτλους όπως League of Legends, Starcraft, Dota2, Counter Strike, NBA2K και FIFA, έφτασε η ώρα να ανοίξει και να εξερευνήσει νέους ορίζοντες.

Με στόχο την κορυφή

Έχοντας την συνταγή της επιτυχίας, για τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που κυνηγά τίτλους, όπως έκανε και το 2018, χρονιά η οποία θεωρείται η πιο επιτυχημένη του τμήματος, καθώς χάρισε στον σύλλογο τρεις τρείς τίτλους, σε League of Legends και PUBG, οι πράσινοι θέλουν να πράξουν το ίδιο σε ένα απαιτητικό και άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, για το PES 2021.

Ο υπεύθυνος του τμήματος eSports του Παναθηναϊκού, Παρασκευάς Σπηλιόπουλος, δήλωσε τα εξής:

Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην σκηνή των eSports του Pro Evolution Soccer, και το πρωτάθλημα της HFP, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προοπτική και ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση για το τμήμα eSports του Συλλόγου.
Η προσθήκη του Παναθηναϊκου στην ήδη μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα του παιχνιδιού, ευελπιστώ να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την κοινότητα αυτή και γενικότερα τον χώρο των eSports στην χώρα . Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές μας!

Ο αρχηγός δίνει το σύνθημα

Ο αρχηγός της ομάδας, Άρης Χρήστου AKA O_Maestros, ο οποίος είναι και προπονητής της ομάδας είναι έτοιμος για αυτή την πρόκληση.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:


Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε πλέον αθλητές του Παναθηναϊκού! Είναι μία σπουδαία ανταμοιβή για εμένα και την ομάδα που έχουμε φτιάξει εδώ και 1 χρόνο. Στόχος μας, όπως πάντα είναι μόνο η πρωτιά καθώς θέλουμε να φανούμε αντάξιοι του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου! Θα δώσουμε τα πάντα για αυτή τη φανέλα, όπου με καθημερινή προπόνηση και σωστό σχεδιασμό θα είμαστε έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις, ακριβώς όπως αρμόζει σε έναν σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό.

 

Τελευταία Νέα