Ποιος ήρωας του Game of Thrones είσαι; (quiz)

Ποιος ήρωας του Game of Thrones είσαι; (quiz)
Κάνε το επικό quiz του Gazzetta για την αγαπημένη σου σειρά και μάθε με ποιον ήρωα (της 6ης σεζόν) έχεις τα περισσότερα κοινά σημεία.

Πιστεύεις ότι είσαι ο Τζον Σνόου αλλά τελικά είσαι ο Τζέιμι Λάνιστερ. Ή αντίστοιχα νομίζεις ότι είσαι ίδια η Καλίσι όμως στην πραγματικότητα φέρνεις στην Άρια. Μην ανησυχείς. Έχει συμβεί σε όλους. Το παρακάτω quiz θα σε βοηθήσει να καταλάβεις σε ποιον οίκο του Γουέστερος ανήκεις και ποιον ρόλο θα μπορούσες να παίξεις άνετα στο GoT.

Από εδώ και πέρα, λοιπόν, θα είσαι κι εσύ μέρος της σειράς που παρακολουθούμε σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema κάθε Κυριακή (όταν δεν θέλουμε να ξενυχτήσουμε χρησιμοποιούμε τη νέα λειτουργία εγγραφής και το βλέπουμε μετά) και δεν θα μπορείς να αλλάξεις στρατόπεδο.

Δώσε βάση στις απαντήσεις γιατί ο θρόνος σε περιμένει.

Α! Και κάτι ακόμη! Αφού κι εσύ είσαι μέρος της ομάδας πλέον, δεν μπορείς να λείπεις για κανέναν λόγο και από το 1st Game of Thrones Festival by Novacinema. Στις 28 και 29 Μαΐου θα είμαστε όλοι (και οι Λάνιστερ και οι Σταρκ) στον πολυχώρο Κ8 Point (Ερμού 119) για ένα διήμερο γεμάτο happenings και δράσεις εμπνευσμένες από την αγαπημένη μας σειρά.