Godzilla vs. Kong: Το τρέιλερ της τιτανομαχίας

Gazzetta team
Godzilla vs. Kong: Το τρέιλερ της τιτανομαχίας
Βγήκε το τρέιλερ της ταινίας "Godzilla vs. Kong", με την τιτανομαχία της χρονιάς .

Μπορεί η βιομηχανία του κινηματογράφου να αντιμετωπίζει πρωτόγνωρη κρίση λόγω της πανδημίας, οι δημιουργοί, όμως, της ταινίας "Godzilla vs. Kong" είναι αποφασισμένοι, η πρεμιέρα να γίνει κανονικά στην προγραμματισμένη της ημερομηνία, στις 26 Μαρτίου 2021. Ένα τέτοιου είδους blockbuster είναι φτιαγμένο για τη μεγάλη οθόνη, γι' αυτό και η Warner Bros. τον προηγούμενο μήνα απέρριψε προσφορά 200 εκατομμυρίων δολαρίων για να δώσει το «Godzilla vs. Kong» στο Netflix. Φαίνεται ότι οι δημιουργοί της ταινίας έχουν μεγάλες προσδοκίες για τις εισπράξεις στο box-office, παρά το γεγονός ότι τον Μάρτιο μπορεί πολλές από τις κινηματογραφικές αίσθουσες να είναι είναι ακόμη κλειστές.

Οι φανατικοί των blockbusters και όχι μόνο περιμένουν την ταινία με μεγάλη ανυπομονησία, καθώς θα δούμε μαζί στην οθόνη τα δύο πιο θρυλικά «τέρατα» της κινηματογραφικής ιστορίας, τον Γκοτζίλα και τον Κινγκ Κονγκ. Αναμένεται η ταινία να είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια και η πιο τρομακτική εκδοχή που έγινε ποτέ.

Η ταινία, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Άνταμ Γουίνγκαρντ, ήταν αρχικά προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2020, μεταφέρθηκε για το 2021 και παρά το νέο ντόμινο αναβολών που προκάλεσε η νέα μετάθεση της ημερομηνίας του "No Time To Die", της τελευταίας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τον Ντάνιελ Κρεγκ για το φθινόπωρο του 2021, διατηρεί την ημερομηνία εξόδου της στις 26 Μαρτίου. Η ταινία λοιπόν θα βγει σε όσες αίθουσες είναι ανοιχτές παγκοσμίως και ταυτόχρονα στο HBO Max.

Δείτε το τρέιλερ του "Godzilla vs. Kong" εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ