Avatar 2: Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, πότε αναμένεται στους κινηματογράφους (pics)

Gazzetta team
Avatar 2: Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, πότε αναμένεται στους κινηματογράφους (pics)
Αν και έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας, ο παραγωγός Jon Landau ​έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Avatar 2.

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Avatar 2 έδωσε στη δημοσιότητα ο παραγωγός Jon Landau.

Μπορεί η δεύτερη ταινία του Τζέιμς Κάμερον να αργεί ακόμα, καθώς αναμένεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2022, η ανυπομονησία, ωστόσο, είναι μεγάλη...

Θυμίζουμε, τέσσερις ταινίες ετοιμάζονται, με το Avatar 5 να γράφει το φινάλε το franchise τον Δεκέμβριο του 2028. Καλά να είμαστε...

Οι φωτογραφίες, που αναδημοσίευσε ο Κάμερον, είναι τραβηγμένες από απόσταση και δείχνουν μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά, ίσως, κομμάτια του σετ, που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα.

Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται ένα τεράστιο σκάφος, με ηθοποιούς να στέκονται πάνω σε αυτό, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για πρωταγωνιστές ή κομπάρσους ενώ ασαφές παραμένει, επίσης, πώς ακριβώς το σκάφος θα εξελίξει την ιστορία του Avatar.

Η επόμενη φωτογραφία δείχνει μια Mercedes-Benz με ειδική κάμερα, η οποία οπωσδήποτε επιτείνει το μυστήριο γύρω από την πλοκή.

Οι σταρ του Avatar, Sam Worthington και Zoe Saldana, θα ηγηθούν ξανά ενός εξίσου διάσημου καστ ηθοποιών στις επόμενες τέσσερις ταινίες, στις οποίες μεταξύ άλλων αναμένεται να συμμετάσχουν οι Kate Winslet, Michelle Yeoh, Jemaine Clement και Edie Falco.