House of the Dragon: Αρχίζουν το 2021 τα γυρίσματα του prequel του Game of Thrones, οι πρώτες εικόνες των δράκων! (pics)

Νίκος Ράλλης
Το HBO ανακοίνωσε ότι η παραγωγή του prequel του Game of Thrones, το House of the Dragon, θα αρχίσει το 2021, δίνοντας, μάλιστα, στη δημοσιότητα και τις πρώτες καλλιτεχνικές απεικονίσεις των δράκων... και ήδη η νέα χρονιά είναι καλύτερη από το 2020!

Ούτε ένας μήνας δεν έμεινε για να μας αποχαιρετήσει το... καταραμένο 2020 και ήδη το 2021 είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά!

Διότι, πώς να το κάνουμε, μόνο χαρά, χαμόγελα και μικρές κραυγές πάνω στους πανηγυρισμούς (ναι, υπήρξαν τέτοιοι) προκαλεί η ανακοίνωση του HBO, ότι μέσα στο 2021 αρχίζει η παραγωγή του prequel του Game of Thrones, του House of the Dragon, δίνοντας, μάλιστα, στη δημοσιότητα και τις πρώτες καλλιτεχνικές απεικονίσεις των δράκων!

Και είναι ακόμη καλύτερο, γιατί κανείς δεν το περίμενε!

Στη λεζάντα, στο Twitter, το HBO γράφει «οι δράκοι έρχονται», χωρίς ωστόσο, να αποκαλύψει την ταυτότητα τους. Κατά τους φανατικούς θαυμαστές, πάντως, οι δράκοι είναι ο Σάνφαϊρ, που ονομάζεται επίσης και Χρυσός και ο Καράξες ή αλλιώς Ματωμένο Ερπετό.

Η νέα σειρά -για την οποία το HBO είχε ανακοινώσει ότι ξεκίνησε τις οντισιόν των ηθοποιών για το καστ τον περασμένο Ιούλιο-, βασίζεται στο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, Fire & Blood και αφηγείται μια ιστορία του Οίκου Ταργκάριεν, που διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones.

Σύμφωνα με το Fire & Blood, ο Σάνφαϊρ αναφέρεται ως ο «πιο όμορφος δράκος που έχει εμφανιστεί ποτέ στη Γη», ενώ ο Καράξες ένας από τους πιο δυνατούς. Και οι δύο είναι βασικοί παίκτες στον εμφύλιο πόλεμο των Ταργκάριεν, που έμεινε γνωστός ως ο Χορός των Δράκων.

Το House of the Dragon θα θυμίσει σε πολλούς τη σειρά του ΗΒΟ, Succession, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών, στο επίκεντρο θα βρίσκεται ο εμφύλιος αυτός πόλεμος, με όλα όσα αυτό σημαίνει: Από προδοσίες και πισώπλατα μαχαιρώματα μέχρι φωτιά και αίμα.

Μόνο να μην είναι σαν την τελευταία σεζόν του Game of Thrones...