Assassin’s Creed Valhalla: Το gameplay walkthrough δείχνει πως έρχεται ένα... έπος! (vid)

Gazzetta team
Assassin’s Creed Valhalla: Το gameplay walkthrough δείχνει πως έρχεται ένα... έπος! (vid)
Ένα gameplay walkthrough διάρκειας εννέα λεπτών (περίπου), απευθείας από το Xbox Series X, υπόσχεται πως το Assassin’s Creed Valhalla θα είναι πραγματικά επικό!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε.

To πολυαναμενόμενο Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφορεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στα Xbox Series X | S, PlayStation 5 (19 στη χώρα μας), Xbox One, PlayStation 4, Stadia και Windows PC, αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Ubisoft Store, και τα πρώτα δείγματα γραφής του παιχνιδιού υπόσχονται μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Μερικές ώρες πριν την κυκλοφορία του και ενώ η Ubisoft μας έχει «βομβαρδίσει» με τρομερά TV spot, δημοσίευσε σε συνεργασία με τη Microsoft ένα gameplay walkthrough διάρκειας εννέα λεπτών (περίπου), απευθείας από το Xbox Series X. Και είναι... έπος!

Σε αυτό βλέπουμε τον Julien Laferriere, τον producer του παιχνιδιού, να μιλάει για τον τίτλο και να εξηγεί διάφορες πτυχές του. Ωστόσο, παίρνουμε και μια πολύ μεγάλη γεύση από διάφορες περιοχές που θα συναντήσουμε σε αυτό το ταξίδι, τα activities, καθώς επίσης και μια εκτενή ματιά στο combat.

Το Valhalla, να θυμίσουμε, ξεκινά με τους παίκτες να φεύγουν από τη Νορβηγία, έπειτα από μια περίοδο με ατελείωτους πολέμους και τους πόρους τους να εξαντλούνται σιγά σιγά...