«Αν σας πω τι κάνουμε, θα έπρεπε να με σκοτώσουν»: Ο Bruce Dickinson αποκάλυψε ότι οι Iron Maiden είναι στο στούντιο! (vid)

Gazzetta team
«Αν σας πω τι κάνουμε, θα έπρεπε να με σκοτώσουν»: Ο Bruce Dickinson αποκάλυψε ότι οι Iron Maiden είναι στο στούντιο! (vid)
Ο Bruce Dickinson εμφανίστηκε σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι των Iron Maiden στο ΥouTube και αποκάλυψε πως η μπάντα είναι ξανά στο στούντιο, αφήνοντας σαφείς... ενδείξεις ότι το συγκρότημα ετοιμάζει νέο υλικό!

Η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να έφερε τα πάνω κάτω σε ό,τι έχει να κάνει με τη μουσική και τις συναυλίες παγκοσμίως, το γεγονός, όμως, ότι τα συγκροτήματα είναι αναγκασμένα να... μείνουν μέσα, αναβάλλοντας τις περιοδείες τους, τα «αναγκάζει», παράλληλα, να είναι δημιουργικά, δουλεύοντας πάνω σε νέο υλικό, για να κερδίσουν και τον χαμένο χρόνο.

Έτσι, λοιπόν, φαίνεται ότι συμβαίνει και με τους Iron Maiden!

Μέσα στο 2019 υπήρχαν φήμες για ένα νέο άλμπουμ. Το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα, ωστόσο, δεν επιβεβαίωνε τίποτα και φέτος ετοιμαζόταν να συνεχίσει κανονικά το tour, αφού η Legacy of the Beast περιοδεία σάρωνε σε ολόκληρο τον κόσμο, περνώντας, θυμίζουμε και από τη χώρα μας το καλοκαίρι του 2018.

Στο διά ταύτα, λοιπόν, ο Bruce Dickinson εμφανίστηκε σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι των Iron Maiden στο ΥouTube και αποκάλυψε πως η μπάντα είναι ξανά στο στούντιο, αφήνοντας σαφείς... ενδείξεις ότι το συγκρότημα ετοιμάζει κάτι καινούριο!

Λέει ο Dickinson: «Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές. Οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και οι Maiden. Θα θέλαμε να είμαστε σε περιοδεία. Πολλά πράγματα που είχαμε προγραμματίσει δεν συνέβησαν αυτήν τη χρονιά, αυτό είναι προφανές. Αλλά έχουμε σχέδια. Τι κάνουμε στο μεταξύ; Ασχολούμαστε λίγο με τη σύνθεση. Μιλάω με τον Steve Harris και περνάμε λίγο χρόνο μαζί στο στούντιο. Δεν μπορώ να σας πω πάνω σε τι δουλεύουμε, γιατί θα έπρεπε να με σκοτώσουν. Είμαστε όλοι εδώ και είμαστε πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε. Δεν πάμε πουθενά. Είμαστε ενωμένοι και υπάρχουν πολλά σπουδαία πράγματα που θα συμβούν στο κοντινό μέλλον».

Σημείωση: Το πιο πρόσφατο άλμπουμ των Iron Maiden ήταν το Book of Souls, που κυκλοφόρησε πίσω στο 2015.