ΜΕΛΙSSES: Μοναδική βραδιά στην Τεχνόπολη!

Gazzetta team
ΜΕΛΙSSES: Μοναδική βραδιά στην Τεχνόπολη!
Τον παλμό τους στην «καρδιά» της Αθήνας έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης οι ΜΕΛΙSSES, σε μία μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη.

Το no1 συγκρότημα της χώρας, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του Covid-19, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη και παρέσυρε το κοινό όπως μόνο εκείνο ξέρει, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε.

Έχοντας στις «αποσκευές» τους όλα τους τα hits, με πιο πρόσφατα το «Μισή Καρδιά» που ήταν 15 σερί εβδομάδες no1 στο airplay chart και μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια YouTube views και το «Viktoria», που βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και έχει σχεδόν 6 εκατομμύρια YouTube views, οι ΜΕΛΙSSES έδειξαν για ακόμα μία φορά τη δυναμική τους και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Με ένα μοναδικό και άρτιο πρόγραμμα, γεμάτο με τις επιτυχίες τους και με μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει, αλλά και με την αμεσότητα που χαρακτηρίζει την επαφή τους με το κοινό, το συγκρότημα χάρισε ένα ανεπανάληπτο live party, το οποίο μεταδόθηκε απευθείας και μέσω Ίντερνετ.

Οι MEΛΙSSES ετοιμάζονται να ξεσηκώσουν και την Θεσσαλονίκη, καθώς, από το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή θα εμφανίζονται στο «ΠΥΛΗ Α».