Τραγούδι των Rotting Christ «ντύνει» το τρέιλερ του Mortal Shell για το PS4 (vids)

Gazzetta team
Τραγούδι των Rotting Christ «ντύνει» το τρέιλερ του Mortal Shell για το PS4 (vids)
Το τραγούδι «Χ Ξ Σ (666)» των Rotting Christ ακούγεται στο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου και πολλά υποσχόμενου RPG, Mortal Shell!

Τη συνεργασία τους με τους δημιουργούς του video game Mortal Shell ανακοίνωσαν οι Rotting Christ και προσωπικά, ο ίδιος ο Σάκης Τόλης, με ανάρτησή του στο Facebook.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 στις 18 Αυγούστου 2020 και το τραγούδι της ελληνικής μπάντας «Χ Ξ Σ (666)» ακούγεται στο επίσημο τρέιλερ, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Ο Σάκης Τόλης έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: «Αγαπητοί φίλοι, είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τους δημιουργούς του ηλεκτρονικού παιχνιδιού ''Mortal Shell''. Η σύνθεση μας «ΧΞΣ (666)» χρησιμοποιείται στο επίσημο τρέιλερ του παιχνιδιού. Στο μεταξύ, δουλεύουμε ήδη σε νέα κομμάτια για τον επερχόμενο δίσκο των ROTTING CHRIST. Μείνετε συντονισμένοι, ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά σύντομα. NON SERVIAM».

Το τραγούδι «ΧΞΣ (666)» περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του 2013, «Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού», που είχε αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.

Όσο για το video game, το Mortal Shell είναι ένας από τους πιο υποσχόμενους τίτλους RPG για φέτος. Ο κόσμος του μοιάζει αρκετά με εκείνον στο Souls. Πρωταγωνιστής είναι ένας ανώνυμος χαρακτήρας που αναγκάζεται να εκτελέσει το χρέος κάποιου άλλου χωρίς να καταλαβαίνει ακριβώς το περιεχόμενο των πράξεων του.