The Last of Us: Το καλύτερο παιχνίδι της δεκαετίας γίνεται σειρά στο HBO από τον δημιουργό του Chernobyl! (vids)

Gazzetta team
The Last of Us: Το καλύτερο παιχνίδι της δεκαετίας γίνεται σειρά στο HBO από τον δημιουργό του Chernobyl! (vids)
Το HBO ψάχνει το νέο Game of Thrones και ίσως το βρήκε στα... ζόμπι του ''The Last of Us''!

Εξαιρετικά νέα για τους απανταχού λάτρεις του κορυφαίου, ίσως, video game της δεκαετίας που πέρασε, του ''The Last of Us'' και ενώ, άλλωστε, μόλις κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος.

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, το HBO, που ψάχνει εναγωνίως το επόμενο Game of Thrones, θα κάνει την επόμενη δοκιμή του με την τηλεοπτική μεταφορά του εν λόγω παιχνιδιού!

Μάλιστα, το όλο θέμα εξιτάρει... λίγο παραπάνω, μιας και ο δημιουργός του εξαιρετικού Chernobyl, Craig Mazin, έχει αναλάβει το σενάριο, αλλά και την παραγωγή, μαζί με τον δημιουργό του ''The Last of Us'' Neil Druckmann!

Ετοιμάζεται, δηλαδή -θέλουμε να ελπίζουμε- κάτι πραγματικά καλό.

Μέχρι να καθίσουμε, βέβαια, στους καναπέδες μας, αγκαλιά με έναν κουβά ποπ κορν, θα χρειαστεί να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα, αφού το πρότζεκτ θα περάσει πρώτα από το στάδιο του πιλότου.

Θα είναι, πάντως, η πρώτη σειρά του Mazin μετά το Chernobyl, που σάρωσε τα βραβεία με δύο Χρυσές Σφαίρες και δέκα Emmy.

Για όσους δεν έχουν -κακώς- παίξει το παιχνίδι, να πούμε πως το ''The Last of Us'' είναι ένα video-game δράσης, περιπέτειας και επιβίωσης, που αναπτύχθηκε από τη Naughty Dog και διανέμεται από τη Sony Computer Entertainment. Κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PlayStation 3 στις 14 Ιουνίου του 2013. Μία βελτιωμένη εκδοχή του κυκλοφόρησε έναν χρόνο μετά, στις 4 Ιουλίου, για το PlayStation 4, με τον τίτλο ''The Last of Us Remastered''.

Ο παίκτης χειρίζεται τον Joel, έναν άνδρα, στον οποίο ανατέθηκε να μεταφέρει με ασφάλεια ένα νεαρό κορίτσι, την Ellie, μέσα από τις μετα-αποκαλυπτικές Η.Π.Α. σε μία ομάδα επιζώντων.

Θεωρείται, όπως προείπαμε, ένας από τους σημαντικότερους τίτλους των τελευταίων ετών, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 8 εκατομμύρια παγκοσμίως.