Όσκαρ 2020: Τα 45 δευτερόλεπτα που εξόργισαν τον Μπραντ Πιτ (vid)

Gazzetta team
Όσκαρ 2020: Τα 45 δευτερόλεπτα που εξόργισαν τον Μπραντ Πιτ (vid)
Ο Μπραντ Πιτ παραλαμβάνοντας το βραβείο του Β' Ανδρικού Ρόλου, έδωσε πολιτικό στίγμα στην ομιλία του.

Ο ρόλος του Κλιφ Μπουθ στην ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood» χάρισε στον Μπραντ Πιτ το βραβείο του Β' Ανδρικού Ρόλου στα εφετινά Όσκαρ.

Ο 56χρονος ηθοποιός όμως, στην ομιλία που ακολούθησε κατά την παραλαβή του χρυσού αγαλματιδίου, έδωσε πολιτικό στίγμα.

Αφορμή αποτέλεσε τα 45 δευτερόλεπτα που του είπαν οτι έχει στην διάθεσή του...

«Μου είπαν ότι έχω μόνο 45 δευτερόλεπτα φέτος, που είναι 45 δευτερόλεπτα περισσότερο από όσα έδωσε η Γερουσία στον Τζον Μπόλτον την εβδομάδα που πέρασε. Σκέφτομαι ότι ίσως ο Κουέντιν πρέπει να κάνει μια ταινία γι 'αυτό. Τελικά, οι ενήλικες κάνουν το σωστό».

Αμέσως μετά ευχαρίστησε τον Ταραντίνο, λέγοντας: «Κουέντιν, το βραβείο αυτό είναι για σένα γιατί είσαι αυθεντικός, είσαι ταλαντούχος Η κινηματογραφική βιομηχανία θα ήταν ένα πολύ πιο ξηρό μέρος χωρίς εσένα.Λίο, το ξέρεις ότι πάντα θα επωφελούμαι από τη δική σου επιτυχία!».

Μάλιστα έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν λέγοντας: «Και θυμάμαι την Τζίνα (Ντέιβις) και τον Ρίνλτεϊ (Σκοτ) που μου έδωσαν την πρώτη μου ευκιαρία, και θυμάμαι και όλους τους υπέροχους ανθρώπους που συνάντησα στον δρόμο για να σταθώ εδώ τώρα. "Κάποτε στο Χόλιγουντ"... αυτή δεν είναι η αλήθεια; Να δώσουμε επίσης λίγη παραπάνω αξία στους κασκαντέρ. Αυτό είναι για τα παιδιά μου που χρωματίζουν κάθε τι που κάνω. Σας αγαπώ».