Ποιοι ελληνικοί κινηματογράφοι θα προβάλουν τη νέα ταινία «S&M 2» των Metallica

Gazzetta team
Ποιοι ελληνικοί κινηματογράφοι θα προβάλουν τη νέα ταινία «S&M 2» των Metallica
Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 9 Οκτωβρίου και η πώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Στις 6 και στις 8 Σεπτεμβρίου οι Metallica θα γιορτάσουν τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του live άλμπουμ τους «S&M», με δύο εμφανίσεις στο Σαν Φρανσίσκο μαζί με την συμφωνική ορχήστρα της πόλης.

Θα παίξουν τα τραγούδια με τις ενορχηστρώσεις που είχε κάνει τότε ο Μάικλ Κέιμεν ενώ αναμένεται να παρουσιάσουν και κομμάτια από τις επόμενες δουλειές τους με τη συνοδεία της ορχήστρας. Αυτές οι δύο εμφανίσεις θα μαγνητοσκοπηθούν και θα προβληθούν σε κινηματογράφους σε ολόκληρο τον κόσμο στις 9 Οκτωβρίου, ως ταινία με τίτλο «S&M2».

Προβολές θα γίνουν και στην Ελλάδα, και μάλιστα όχι μόνο στην Αθήνα (Odeon Starcity, Odeon Escape, Village Mall, Village Ρέντη) και τη Θεσσαλονίκη (Odeon Makedonia, Village Kosmos), αλλά και στην Πάτρα (Odeon Veso Mare), τα Γιάννενα (Odeon Paralimnio), τη Λάρισα (Victoria Cinemas), το Βόλο (Village Volos) το Ηράκλειο (Odeon Talos), τη Ρόδο (Odeon Metropol), την Ξάνθη (Odeon Xanthi) και την Κομοτηνή (Odeon Komotini). Βρείτε εδώ τους κινηματογράφους που σας ενδιαφέρουν και κλείστε τα εισιτήρια για μία κινηματογραφική βραδιά με τους Metallica.

Πηγή: reader.gr