Ο πιο μαγικός κήπος της πόλης είναι στο Chefi στο Χαλάνδρι (pics)

Gazzetta team
Ο πιο μαγικός κήπος της πόλης είναι στο Chefi στο Χαλάνδρι (pics)
Το boutique restaurant στο οποίο θα περάσεις το καλοκαίρι σου.

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου έφτασε και όλοι ψάχνουμε για το πού θα περάσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Φανταστικά τα νησιά και τα παραθαλάσσια θέρετρα, αλλά δυστυχώς κανείς δεν έχει άδεια 3 μήνες. Οπότε πρέπει να βρούμε τα κατάλληλα spots μέσα στην πόλη που θα μας κάνουν να απολαύσουμε το καλοκαίρι σαν να βρισκόμαστε εκτός Αθηνών. Ένα από αυτά είναι ο μαγικός κήπος του Chefi στο Χαλάνδρι.

Στον καταπράσινο κήπο του αγαπημένο μας Boutique Restaurant, το οποίο δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει και να μας μαγεύει, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το νέο fine dining menu του. Με ορεκτικά όπως κρητική ceasar, σολομό sashimi, αφράτη τάρτα με λαχανικά και beef tartare χτίζει το κατάλληλο έδαφος για τα yammy κυρίως πιάτα του όπως οι φρέσκες παπαρδέλες, το κριθαρότο γαρίδας, το χοιρινό iberico και η ταλιάτα σχάρας. Το καλύτερο, όπως πάντα, το menu το κράτησε για το τέλος. Τα γλυκά με μεγάλο όπλο το cheesecake φράουλα.

Το αγαπημένο μας στέκι είναι εκεί και θα μας περιμένει. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στο Χαλάνδρι και να απολαύσουμε στον κήπο του όλες τις ανέσεις που θα μας προσφέρει ο υπέροχος χώρος, τα super φιλικό προσωπικό και το γεμάτο φαντασία ανανεωμένο menu του.

CHEFI Boutique Restaurant

Περικλέους 31, 152 32 Χαλάνδρι

www.chefi.gr

Κρατήσεις: 210 6815774 - email: [email protected]

CHEFI SOCIAL MEDIA

FACEBOOK @chefirestaurant

INSTAGRAM: @chefi_restaurant

Προσφέρεται υπηρεσία parking