Fortnite και God of War σάρωσαν στα «Όσκαρ» των video games

Gazzetta team
Fortnite και God of War σάρωσαν στα «Όσκαρ» των video games
Χωρίς αντίπαλο διαγωνίστηκαν δύο από τα κορυφαία παιχνίδια της ιστορίας, για μία θέση στην κορυφή της λίστας των καλύτερων video games για το 2018.

God of War και Fortnite απέσπασαν με διαφορά τις περισσότερες ψήφους στις κατηγορίες τους, αφήνοντας πίσω επίσης εξαιρετικά επιτυχημένα παιχνίδια όπως το νέο Assassin's Creed Odyssey και το Red Dead Redemption 2.

Πιο αναλυτικά, το God of War αναδείχθηκε το κορυφαίο video game για το τρέχον έτος, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις στην κορυφαία τετράδα κατέκτησαν τα Assassin's Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2 και το Monster Hunter: World.

Το God of War πρώτευσε επίσης και στην κατηγορία της σκηνοθεσίας.

Στην κατηγορία Best Ongoing Game, το Fortnite έπαιξε κυριολεκτικά χωρίς αντίπαλο, συγκεντρώνοντας την συντριπτική πλειονότητα των ψήφων του κοινού, ενώ ακολούθησαν τα Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Overwatch, Destiny 2: Forsaken.

Εξαιρετικές επιδόσεις κατέγραψε και το video game Celeste, το οποίο κατέλαβε την πρώτη θέση στις κατηγορίες Καλύτερου Ανεξάρτητου Παιχνιδιού και Παιχνιδιού με τον Μεγαλύτερο Αντίκτυπο.

Τέλος, πολυνίκης με τέσσερα βραβεία αποδείχθηκε το Red Dead Redemption 2, το οποίο πρώτευσε στις κατηγορίες της Καλύτερης Αφήγησης, Καλύτερης Ερμηνείας και Καλύτερου Soundtrack και Καλύτερου Ήχου.