Οι «λησταρχίνες» του "Ocean's 8" έσπασαν ταμεία και ξεπέρασαν τις «ανδρικές» υπερπαραγωγές (pic & vid)

Gazzetta team
Οι «λησταρχίνες» του "Ocean's 8" έσπασαν ταμεία και ξεπέρασαν τις «ανδρικές» υπερπαραγωγές (pic & vid)
Στην κορυφή του box office βρέθηκε η ταινία "Ocean's 8", καταφέρνοντας να ξεπεράσει τις προηγούμενες ταινίες, που είχαν σχεδόν αποκλειστικά ανδρικό cast.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο τo πολυαναμενόμενο «Ocean's 8» με πρωταγωνίστρια την πιο λαμπερή γυναικεία «συμμορία» του Χόλιγουν, έκανε πρεμιέρα στους αμειρικανικούς κινηματογράφους και αμέσως εκτοξεύτηκε στην κορυφή του box office με εισπράξεις που άγγιξαν τα 41,5 εκατομμύρια δολάρια τις πρώτες τρεις μέρες της προβολής του, σύμφωνα με τον Guardian.

Συγκεκριμένα, μόνο το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας, η παρέα της Σάντρα Μπούλοκ, της Κέιτ Μπλάνσετ, της Ριάνα και άλλων όμορφων και διάσημων κυριών άγγιξε τα 38.1 εκατομμύρια δολάρια αφήνοντας πίσω της τη γοητευτική αντροπαρέα του Τζόρτζ Κλούνεϊ και του Μπραντ Πιτ στο «Ocean's Eleven» (38.1 εκατ. δολάρια) και «Ocean's Thirteen» (36.1 εκατ. δολάρια).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Box Office Mojo η επιτυχία της ταινίας μπορεί, εν μέρει,να οφείλεται και στην απήχηση που έχει στο γυναικείο κοινό, καθώς το 69% των κινηματογραφόφιλων που παρακολούθησαν την ταινία τις πρώτες ημέρες ήταν γυναίκες.

Mάλιστα η cameo εμφάνιση του Ματ Ντέιμον, ο οποίος με δηλώσεις του αμφισβήτησε το θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει πάρει διαστάσεις ντόμινο στο Χόλιγουντ, καθώς και το κίνημα #MeToo, φαίνεται πως δεν επηρέασε καθόλου τη δημοφιλία της ταινίας.

Πηγή: reader.gr