Με το Gazzetta στη Day 1 του Release! - (update: οι νικητές)

Gazzetta team
Έφτασε η στιγμή να διεκδικήσεις προσκλησεις για να δεις από κοντά Röyksopp, Moderat, Larry Gus, The Rattler Proxy και Etten.

Στο ξεκίνημά του, το Release Athens Festival υποδέχεται δύο από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, τους Νορβηγούς Röyksopp και τους Γερμανούς Moderat.

Η εμφάνιση και των δύο θα συνοδεύεται από ένα εκπληκτικό light show που, μαζί με τα τραγούδια τους, που το ελληνικό κοινό έχει λατρέψει, θα προσφέρει μία ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία.

Τρίτο όνομα της βραδιάς, ένας Έλληνας μουσικός, το όνομα του οποίου ήδη συνοδεύεται από τα κολακευτικότερα σχόλια σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Ο Larry Gus (καλλιτεχνικό όνομα του Βεροιώτη Παναγιώτη Μελίδη), είναι ένας πολυσύνθετος και εξαιρετικά ταλαντούχος συνθέτης, παραγωγός, τραγουδιστής και πολυοργανίστας. Για πάνω από μια δεκαετία, αποτελεί μία από τις πιο ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της εγχώριας σκηνής.



Αντλώντας έμπνευση από τον κινηματογράφο την μουσική και την εικονογραφία της Νέας Υόρκης στα τέλη της δεκαετίας του 70, αλλά και από τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, οι The Rattler Proxy έχουν καταφέρει να οριοθετήσουν το δικό τους σκοτεινό προφίλ.

Τραγουδίστρια, συνθέτρια, σχεδιάστρια και μόνιμα ανήσυχο πνεύμα, η Εtten έχει κυκλοφορήσει δύο εξαιρετικούς σόλο δίσκους, το “Lappuggla” (2012) και το “I Know You‘re Behind Me But I’m Not Scared” (2009), και σε λίγο καιρό κυκλοφορεί τον επόμενο.

Το Gazzetta χαρίζει 4 μονές προσκλήσεις στους αναγνώστες του για να δουν τα αγαπημένους τους καλλιτέχνες από κοντά.

Οι νικητές:

Γεώργιος Μιχαλόπουλος

Ιωάννης Ακριβόπουλος

Νικήτας Δημητρόπουλος

​Χρήστος Σαμόλης

Πληροφορίες / εισιτήρια: releaseathens.gr

Day 1 / Παρασκευή 2 Ιουνίου: Röyksopp + Moderat + Larry Gus + The Rattler Proxy + Etten