Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «I Am Heath Ledger» (vid)

Gazzetta team
gazzetta default image fallback
Το πρώτο τρέιλερ για το I Am Heath Ledger, το ντοκυμαντέρ για τον πρόωρα χαμένο ηθοποιό, κυκλοφόρησε και όπως αναμενόταν είναι σπαρακτικό.

Μεγάλο μέρος του υλικού τραβήχτηκε από τον ίδιο τον Λέτζερ και το τρέιλερ δείχνει πολλά πλάνα του να κρατάει μια κάμερα χειρός.

«Πάντα υπήρχαν κάμερες στο σπίτι, μια βιντεοκάμερα, μια Polaroid ή μια κινηματογραφική κάμερα» λέει το μοντέλο Κριστίνα Κάουτσι στο τρέιλερ και προσθέτει «έτσι τον θυμάμαι πάντα».

Ο μουσικός Μπεν Χάρπερ που επίσης εμφανίζεται στο τρέιλερ δηλώνει «Ο Χιθ ήταν ο πιο ζωντανός άνθρωπος και αν κάτι δεν ήταν στα άκρα δεν τον ενδιέφερε».

Το ντοκυμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Τριμπέκα στις 23 Απριλίου, λίγες μέρες μετά την συμπλήρωση εννέα χρόνων από τον θάνατό του το 2008 στην ηλικία των 28 ετών.

Σκηνοθέτης είναι ο Ντέρικ Μάρεϊ και περιλαμβάνονται πλάνα του Αυστραλού ηθοποιού που πρώτη φορά βγαίνουν στη δημοσιότητα, μαζί με αφιερώματα φίλων, συγγενών και συνεργατών του.

Ο Ανγκ Λι που σκηνοθέτησε τον Λέτζερ στο Brokeback Mountain λέει «Ακόμα και σε δεύτερους ρόλους έκλεβε την παράσταση. Αυτή ήταν η δύναμη του Χιθ Λέτζερ.»

Πριν τη κυκλοφορία του Brokeback Mountain φαινόταν ανήκουστο να υπάρξει μια ρομαντική τραγωδία που θα περιελάμβανε δύο γκέι καουμπόις. Ήταν ενας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές στην Γη και ανέλαβε αυτόν τον ρόλο. Αυτό θα πει καλλιτέχνης.» σχολιάζει ο Αυστραλός ηθοποιός Μπεν Μέντελσον.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει ευρέως στις αίθουσες στις 3 Μαΐου.


Πηγή: koolnews.gr