Επιστροφή... με το αριστερό!

Επιστροφή... με το αριστερό!

Απόστολος Παγώνης
Επιστροφή... με το αριστερό!

bet365

Μετά από 10 μήνες απουσίας από τις επαγγελματικές κατηγορίες ο Ηρακλής επέστρεψε, αλλά όχι όπως θα ήθελε καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Τηλυκράτη στο Καυταντζόγλειο.

Έπρεπε να περάσουν 281 ημέρες για να επιστρέψει ο Ηρακλής στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Οι «κυανόλευκοι» με τον κόσμο στο πλευρό τους αντιμετώπισαν στο Καυτανζόγλειο στάδιο τον Τηλυκράτη. Όμως η επιστροφή δεν ήταν νικηφόρα. Η ομάδα του Ηρακλή γνώρισε την ήττα με 2-0 με γκολ που πέτυχαν στο 24ο λεπτό ο Αλμπάνης με ένα σουτ από τα 30 μέτρα και στις καθυστερήσεις ο Θανέλας.

Ηρακλής: Κελπέκης, Γούτσιος (46΄ Γκόγκας), Γούλας, Δεληζήσης, Χασιώτης, Τροΐρης, Οικονόμου, Πετράκος, Σαπάνης, Μουρατίδης, Προβατίδης (46΄ Τσιτλακίδης).

Τηλυκράτης: Σταυράκης, Αχείμαστος, Νάκος, Ιασωνίδης, Ρούσσης, Καραγιαννίδης, Πουταχίδης, Κόκκαλης (50΄ Θανέλας), Κατσίκης (85΄ Συμελίδης), Αλμπάνης (60΄ Μυροφορίδης), Καταγής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα