Τέλος οι Καλμαζίδης, Νοβότνι

Τέλος οι Καλμαζίδης, Νοβότνι

Φώτης Καρακούσης
Τέλος οι Καλμαζίδης, Νοβότνι

bet365

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελούν οι Γιάννης Καλμαζίδης και Μάρεκ Νοβότνι, με τους «ερυθρολεύκους» να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή και τον ακραίο αντίστοιχα.

Η φετινή χρονιά ήταν για τον Ολυμπιακό αποτυχημένη καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν όχι απλά να κερδίσουν κάποιον τίτλο, αλλά ούτε καν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και το κύπελλο, μένοντας και στις δύο διοργανώσεις εκτός τελικών. Η απογοήτευση για την πορεία ήταν μεγάλη και ήδη στον Πειραιά έχουν αρχίσει τις εκκαθαρίσεις.

Έτσι μετά τον Φιγκερόα, σειρά για να αποχωρήσουν πήραν οι Γιάννης Καλμαζίδης και Μάρεκ Νοβότνι. Ο νεαρός προπονητής μετά τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα που κατέκτησε είτε ως βπηθός, είτε αρχικά ως βοηθός και μετά ως πρώτος, αποτελεί παρελθόν, πληρώνοντας ουσιαστικά τα σπασμένα, για την κακή φετινή χρονιά. Βέβαια μην ξεχνάμε και την ατυχία που υπήρξε με τους συνεχόμενους τραυματισμούς, με τελευταίο αυτό του Χιμένες στην σημερινή προπόνηση, αλλά στον Ολυμπιακό από την στιγμή που δεν κατακτήθηκε κανένας τίτλος, αποφάσισαν να αλλάξουν τον προπονητή.

Εκτός του νεαρού προπονητή, σήμερα αποχώρησε και ο Τσέχος ακραίος Μάρεκ Νοβότνι, παρότι η αλήθεια είναι πως ήταν και ο μοναδικός που διασώθηκε από το φετινό... ναυάγιο.

Η ανακοίνωση για Καλμαζίδη

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Γιάννη Καλμαζίδη τον οποίο ευχαριστεί θερμά για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα βόλεϊ ανδρών και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Η ανακοίνωση για Νοβότνι

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι λύθηκε, κοινή συναινέσει, η συνεργασία του με τον βολεϊμπολίστα, Μάρεκ Νοβότνι και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα