Συμφωνία Πιτίνο με την Adidas και... τέλος η δίκη

Συμφωνία Πιτίνο με την Adidas και... τέλος η δίκη

Gazzetta team
Συμφωνία Πιτίνο με την Adidas και... τέλος η δίκη

bet365

O Ρικ Πιτίνο και η διάσημη εταιρεία αθλητικών ειδών ήρθαν τελικά σε συμβιβασμό και στη συνέχεια προχώρησαν σε κοινή δήλωση.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και Hall Of Famer βρισκόταν στα δικαστήρια με την Adidas, με αφορμή την γνωστή υπόθεση δωροδοκίας το 2017 που είχε προκύψει ύστερα από έρευνα του FBI. Ο δικαστής είχε αποσύρει τη μήνυση και είχε αναγκάσει τις δύο πλευρές να τα βρουν εξωδικαστικά. Κάτι που έγινε βάζοντας τέλος οποιαδήποτε «δίκη», είτε εντός, είτε εκτός των δικαστικών αιθουσών.

Συγκεκριμένα η οικογένεια του τότε ανερχόμενου Μπράιαν Μπάουεν φέρεται να είχε λάβει 100.000 δολάρια από την Adidas για να υπογράψει στο Λούιβιλ τον Ιούνιο του 2017. Και οι κατηγορίες βάραιναν και τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος ωστόσο είχε αρνηθεί οποιαδήποτε γνώση της εν λόγω ενέργειας.

Όπως ανέφερε την Δευτέρα 23/12 ο δικηγόρος του Πιτίνο, Στιβ Πενς, επήλθε συμφωνία μεταξύ του προπονητή και της Adidas χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες.

Μάλιστα οι δύο πλευρές προχώρησαν και σε κοινή δήλωση η οποία ανέφερε: «Η Adidas και ο coach Πιτίνο προχώρησαν σε απόρρητη συμφωνία με την οποία έλυσαν τις όποιες διαφορές» με την Adidas να αναφέρει: «Ο coach Πιτίνο έχει δείξει το πάθος του για το παιχνίδι και την αφοσίωσή του στην τελειότητα, εντός και εκτός παρκέ. Ευχόμαστε στον coach Πιτίνο ό,τι καλύτερο στον νέο του ρόλο στον Παναθηναϊκό και στην εθνική Ελλάδας».

 

Τελευταία Νέα