WNBA, Γκράινερ: Επέστρεψε στα παρκέ μετά από 579 ημέρες

Η Γκράινερ επέστρεψε στη δράση

bet365

Μετά τα όσα πέρασε στις ρωσικές φυλακές, η Μπρίτνεϊ Γκράινερ επέστρεψε στο μπάσκετ ύστερα από 579 ημέρες και στα 32 της χρόνια παραμένει μια από τις κορυφαίες αθλήτριες του WNBA.

Μετά από 579 ημέρες η Μπρίτνεϊ Γκράινερ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Η Αμερικανίδα ψηλή των Φοίνιξ Μέρκιουρι πέρασε τον εφιάλτη της κράτησής στη Ρωσία αφού βρέθηκε με ποσότητα κάνναβης.

Στις φυλακές της Ρωσίας η Γκράινερ έμεινε για σχεδόν έναν χρόνο και επέστρεψε με την ανταλλαγή κρατουμένων στις ΗΠΑ. Στη χθεσινή πρεμιέρα του WNBA η Γκράινερ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, πραγματοποιώντας μάλιστα μία αρκετά καλή εμφάνιση.

Η 32χρονη σκόραρε 18 πόντους με 7/9 σουτ εντός παιδιάς, 6 ριμπάουντ, 4 μπλοκ, δείχνοντας πως παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση. Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί στα παρκέ ήταν στις 17 Οκτωβρίου του 2021 και η επιστροφή της σήμαινε πολλά για αυτήν και την οικογένειά της. Για την ιστορία οι Φοίνιξ Μέρκιουρι ηττήθηκαν από τους Λος Άντζελες Σπαρκς με 94-71.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WNBA Τελευταία Νέα