Πρόεδρος ACB: «Ελπίζω πως οι ομάδες μας θα παίξουν και στις δύο διοργανώσεις»

Gazzetta team
Πρόεδρος ACB: «Ελπίζω πως οι ομάδες μας θα παίξουν και στις δύο διοργανώσεις»

bet365

Ο Αντόνιο Μαρτίν συνέστησε σύνεση και ψυχραιμία, ώστε οι ισπανικές ομάδες να αγωνιστούν και στην Liga Endesa και στην Euroleague.

Νέα Virtuals Sports* που αξίζει να δοκιμάσεις. |21+*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο πρόεδρος της ACB μίλησε στο κανάλι «Movistar +» και είπε για το ενδεχόμενο διεξαγωγής της ισπανικής λίγκας, αλλά και της Euroleague το καλοκαίρι:

«Η αλήθεια είναι πως ο βαθμός αβεβαιότητας είναι μεγάλος. Εάν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα για μια συγκεκριμένη περιοχή, το να μιλάμε για διεθνείς διοργανώσεις, με ομαδικά ταξίδια ή παίκτες από διαφορετικές χώρες, μοιάζει πιο δύσκολο.

Έχουμε δημιουργήσει ένα χάρτη πορείας με προθεσμία την 31η Μαΐου, για να αποφασίσουμε αν θα αγωνιστούμε ή όχι. Άλλη μια ημερομηνία είναι η 10η Ιουλίου, για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση Πρέπει να δουλέψουμε με σύνεση. Υπάρχει χρόνος. Νομίζω πως η Euroleague είπε ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να παίξουμε χωρίς τις ομάδες ή χωρίς να ορίσουμε προθεσμίες. Ελπίζω πως όλα θα γίνουν, ώστε οι ομάδες να διαγωνιστούν και στις δύο διοργανώσεις».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΜΠAΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ NEWS FEED