Πρόεδρος ACB: «Ελπίζω πως οι ομάδες μας θα παίξουν και στις δύο διοργανώσεις»

Gazzetta team
Πρόεδρος ACB: «Ελπίζω πως οι ομάδες μας θα παίξουν και στις δύο διοργανώσεις»

bet365

Ο Αντόνιο Μαρτίν συνέστησε σύνεση και ψυχραιμία, ώστε οι ισπανικές ομάδες να αγωνιστούν και στην Liga Endesa και στην Euroleague.

Νέα Virtuals Sports* που αξίζει να δοκιμάσεις. |21+*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο πρόεδρος της ACB μίλησε στο κανάλι «Movistar +» και είπε για το ενδεχόμενο διεξαγωγής της ισπανικής λίγκας, αλλά και της Euroleague το καλοκαίρι:

«Η αλήθεια είναι πως ο βαθμός αβεβαιότητας είναι μεγάλος. Εάν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα για μια συγκεκριμένη περιοχή, το να μιλάμε για διεθνείς διοργανώσεις, με ομαδικά ταξίδια ή παίκτες από διαφορετικές χώρες, μοιάζει πιο δύσκολο.

Έχουμε δημιουργήσει ένα χάρτη πορείας με προθεσμία την 31η Μαΐου, για να αποφασίσουμε αν θα αγωνιστούμε ή όχι. Άλλη μια ημερομηνία είναι η 10η Ιουλίου, για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση Πρέπει να δουλέψουμε με σύνεση. Υπάρχει χρόνος. Νομίζω πως η Euroleague είπε ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να παίξουμε χωρίς τις ομάδες ή χωρίς να ορίσουμε προθεσμίες. Ελπίζω πως όλα θα γίνουν, ώστε οι ομάδες να διαγωνιστούν και στις δύο διοργανώσεις».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα