ΓεροΓιοβάισα: Με Χασάν Μάρτιν δεν φοβάται

ΓεροΓιοβάισα: Με Χασάν Μάρτιν δεν φοβάται

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Με Χασάν Μάρτιν δεν φοβάται

bet365

Ο γεροΓιοβάισα ετοιμάζεται για Euroleague και προβλέπει πως ο Ολυμπιακός θα βρει τον τρόπο κόντρα στην Άλμπα.

Γεια σας φίλοι μου.

H αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό σας έχω καλομάθει. Δεν προλαβαίνετε να μετρά τα ταμεία. Και ποιο είναι το ευχαριστώ; Nα κοροϊδεύετε τον λάτρη της βότκας.

Δεν πειράζει, ο γεροΓιοβάισα δεν παρεξηγεί, είναι καλός άνθρωπος. Τώρα που... έστειλα και την Σβετλάνα έχω ηρεμήσει. Έχω επικεντρωθεί στο στοίχημα και γι'αυτό έρχονται και τα ταμεία.

Η αγαπημένη μου με αποπροσανατόλιζε λιγάκι. Δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρα και την... πληρώνατε και εσείς με τους κουβάδες. Πλέον ο γεροΓιοβάισα έχει πάρει... φωτιά και ελπίζει σε νέα ταμειάκια.

Ο Ολυμπιακός παίζει με την Άλμπα στο ΣΕΦ (21:00). Οι Πειραιώτες προέρχονται από νίκη εκτός έδρας απέναντι στη Ζενίτ και θέλουν να φτάσουν σε 2ο σερί θετικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός - Άλμπα: Στο 1.65 ο άσσος του Ολυμπιακού με -7.5

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει 2 νίκες και 2 ήττες στην έδρα της. Με μπερδεύει. Ωστόσο θεωρώ πως θα την βρει την λύση κόντρα που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά και είναι στο 1-4.

Στηρίζω αυτόν τον παίκτη που δεν ξέρει πως είναι να αστοχείς. Τον Χασάν Μάρτιν. Θα μας τρελάνει όλους το παλικάρι. Μου αρέσει ο άσσος του Ολυμπιακού με -7.5 και ο Χασάν θα κάνει ότι μπορεί στη ρακέτα για να μας βοηθήσει.

Έχω τσεκάρει και το παιχνίδι της Μακάμπι με τη Ζαλγκίρις. Μπορεί οι Λιθουανοί να έχουν δείξει εξαιρετικό πρόσωπο από το ξεκίνημα, ενώ η ομάδα του φίλου μου του Σφαιρόπουλου να βρίσκεται στο 2-5, ωστόσο πιστεύω ότι κάπου θα... σπάσουν.

Μακάμπι-Ζαλγκίρις: Στο 1.75 ο άσσος της Μακάμπι με -2.5

Και αυτή είναι η ευκαιρία. Η Μακάμπι έχει χάσει οριακά τα 4 από τα 5 ματς της και δείχνει ότι της λείπουν κάποιες λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά. Δεν μπορεί να συμβαίνει για πάντα αυτό.

Πάμε λοιπόν στον άσσο με -2.5

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα