ΓεροΓιοβάισα: Επιστροφή στο ΣΕΦ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Επιστροφή στο ΣΕΦ

bet365

O γεροΓιοβάισα ετοιμάζεται για το διήμερο της Euroleague και δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τις προβλέψεις του για το Ολυμπιακός-Εφές.

Γεια σας φίλοι μου.

Δεν τα πήγαμε καλά την Τρίτη με τα ματς του Champions League, αφού είχαμε 1/3. Πιάσαμε μόνο το under στο ματς του Ολυμπιακού με την Πόρτο.

Με στεναχώρησε πολύ αυτό, αφού σας είχαμε καλομάθει τον τελευταίο καιρό. Μέχρι και ταμεία είδατε χάρη στον γεροΓιοβάισα. Μιλάμε για θαύμα.

Ο λάτρης της βότκας δεν πτοείται και επιστρέφει δριμύτερος με την αγαπημένη του Euroleague.

Μου αρέσουν τα ματσάκια που θα δούμε σήμερα. Ο Ολυμπιακός παίζει με την Εφές. Δεν θα ρισκάρω με νικητή, αλλά θα πάω σε πιο safe πράγματα.

Ολυμπιακός - Εφές: Στο 1.87 το under 156.5

Θεωρώ πως δεν θα έχουμε μεγάλο σκορ στο ματς, αφού ο Ολυμπιακός σκοράρει 76.8 πόντους και η Εφές 76.5. Οι Τούρκοι είναι εκ των χειρότερων επιθέσεων στη Euroleague, αφού η απουσία του Λάρκιν στοιχίζει. Τώρα αν παίξει και είναι καλά το πράγμα αλλάζει.

Ας ελπίσουμε πως θα.. σπάσουν τα καλάθια στο ΣΕΦ.

Πάμε και στη μάχη της Καταλανών και Βάσκων.

Mπασκόνια - Μπαρτσελόνα: Στο 1.65 το διπλό της Μπαρτσελόνα με -3.5

Δεν με εντυπωσιάζει η Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής, όμως διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία και ποιότητα από τους Βάσκους.

Είναι το φαβορί της αναμέτρησης και είναι δύσκολο να πάω κόντρα στους αγαπημένους μου Καλάθη και Σάρας.

Ο φίλος μου ο Νικ δεν θα μου το συγχωρούσε ποτέ, αν τον κόντραρα απόψε. Η επιθετική υπεροπλία των Καταλανών θα παίξει τον ρόλο τους και θα ρισκάρω με ένα μικρό χάντικαπ στο διπλό.

Αυτά από μένα. Καλή τύχη σε όλους και μακάρι να πάμε όλοι μαζί στο ταμείο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα