Φαβορί η Κίνα για Φριντέτ σύμφωνα με τις στοιχηματικές, τι δίνουν για Ευρώπη! (poll)

Φαβορί η Κίνα για Φριντέτ σύμφωνα με τις στοιχηματικές, τι δίνουν για Ευρώπη! (poll)

Gazzetta team
Φαβορί η Κίνα για Φριντέτ σύμφωνα με τις στοιχηματικές, τι δίνουν για Ευρώπη! (poll)

bet365

O Τζίμερ Φριντέτ είναι ένας εκ των κορυφαίων σουτέρ της Euroleague, δίνοντας αρκετές λύσεις στον Παναθηναϊκό με το τρίποντο του. Ποια ομάδα είναι φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του σύμφωνα με τις στοιχηματικές;

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Φέτος είναι ο κορυφαίος σουτέρ του Παναθηναϊκού, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις σε αρκετά ματς της Euroleague και της Basket League. Ο Τζίμερ Φριντέτ προσφέρει ασφάλεια στους «πράσινους» στο θέμα του τριπόντου, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που... βομβαρδίζει τις αντίπαλες άμυνες. Σίγουρα πολλές ομάδες της Euroleague θα ήθελαν να έχουν στο ρόστερ έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού.

Είναι νωρίς ακόμα για να πει κάποιος σε ποια ομάδα θα... στάζει τα τρίποντα στο ξεκίνημα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Ωστόσο υπάρχουν κάποια φαβορί φαβορί αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τις στοιχηματικές.

Το γνώριμο περιβάλλον της Κίνας και οι ομάδες της CBA αποτελούν ιδανική επιλογή, αν κρίνουμε και από τις εκπληκτικές εμφανίσεις που έκανε όσο καιρό βρισκόταν στην ασιατική ήπειρο.

Φυσικά η παραμονή του στον Παναθηναϊκό συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αλλά η λίστα των ομάδων που μπορεί να τον ντύσει στα χρώματα της είναι μεγάλη.

Πίσω από το «τριφύλλι» έχουμε την Ρεάλ, ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες στο στοίχημα για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Σίγουρα τα ονόματα των Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Χίμκι δεν αφήνουν αδιάφορο τον Αμερικανό, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η επιστροφή του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, το ΝΒΑ.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας
 

Τελευταία Νέα