Παναθηναϊκός - Φενέρ: Θέλει να... εκτελέσει τον Ομπράντοβιτς! (poll)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός - Φενέρ: Θέλει να... εκτελέσει τον Ομπράντοβιτς! (poll)

bet365

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα υποδεχθεί τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς (21:00, 17/12) και θέλει να βάλει σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες την ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Τα τελευταία χρόνια τα ματς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ, είναι ιδιαίτερα.

Ο λόγος ακούει στο όνομα Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος κόουτς μεγαλούργησε στον πάγκο των πράσινων, κατακτώντας μαζί τους 5 Euroleague.

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Τουρκία, εκεί όπου πρόσθεσε ακόμα μια Euroleague στην συλλογή του.

Φέτος όμως τα πράγματα είναι δύσκολα για τους Τούρκους.

Η Φενέρ κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της μετά από 13 παιχνίδια, αφού έχει 5 νίκες και 8 ήττες.

Το ματς στο ΟΑΚΑ (21:00, 17/12) είναι κομβικό για να γυρίσει ο διακόπτης και να μην μπει σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες. Οι 2 κολλητές ήττες από την Εφές σε Euroleague και πρωτάθλημα, έκαναν ακόμα δυσκολότερη την κατάσταση.

Από την άλλη η ομάδα του Πιτίνο προέρχεται και αυτή, από 2 σερί ήττες σε Euroleague και Basket League.

Κόντρα στην Μπαρτσελόνα και απέναντι στο Περιστέρι. Το τριφύλλι θέλει να πάρει μια νίκη-ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί στη Euroleague.

Οι πρωταγωνιστές

Για τον Παναθηναϊκό, κλειδί εκτός του Καλάθη, θα είναι ο Φριντέτ. Ο Αμερικανός μπορεί να σε σκοτώσει αν βρει ρυθμό και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Ζοτς. O Tζίμερ σουτάρει με 41.5% τρίποντα, ενώ είναι ο κορυφαίος σκόρερ των πράσινων με 13.9 πόντους ανά ματς. Προσφέρεται στο 5.25 για πρώτος σκόρερ στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Στον αντίποδα σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν ο Νάντο Ντε Κολό με τον Κώστα Σλούκα. Στην περιφέρεια είναι το δίδυμο που κάνει τα πάντα για τους Τούρκους. Ο Γάλλος δίνεται στο 2.35 για πρώτος σκόρερ στο ματς στο PameStoixima του ΟΠΑΠ. Ο Έλληνας γκαρντ προσφέρεται στο 8.00.

Υπόθεση τρίποντο

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι 10ος στη λίστα, αφού σουτάρει με 37.1%, ενώ η Φενέρ είναι 5η με 39.8%. Οι Τούρκοι έχουν πετύχει 117 και η ομάδα του Πιτίνο μετρά 111. Να ευστοχήσουν οι γηπεδούχοι σε 7-9 τρίποντα το συναντάμε στο 2.00, ενώ αντίστοιχα για τους φιλοξενούμενους βρίσκεται στο 2.10 στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Από την πλευρά της Φενέρ προσοχή θέλει ο σεσημασμένος σουτέρ, Μαχμούτογλου που σουτάρει με το φοβερό 55%. Για τον Παναθηναϊκό, οι... μπόμπερ πίσω από τη γραμμή είναι 2. Ο Ράις που μετρά 46% τρίποντα και φυσικά ο Φριντέρ που αν... ζεσταθεί, μπορεί να τα βάζει όλη τη νύχτα.

 

Τελευταία Νέα