Η ανάρτηση του Παπανικολάου για την... μετακίνηση Χριστοδουλόπουλου! (pic)

Gazzetta team
Η ανάρτηση του Παπανικολάου για την... μετακίνηση Χριστοδουλόπουλου! (pic)

bet365

Στο πλευρό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στάθηκε ο Δημήτρης Παπανικολάου σχετικά με την μετακίνηση του διεθνή ποδοσφαιριστή από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου ξέρει τις δυσκολίες μετακίνησης από μια μεγάλη ομάδα σε άλλη, αφού έχει παίξει σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Έτσι αποφάσισε να πάρει θέση για την απόφαση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να πάει από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή και έγραψε: «Σχεδόν καθημερινά συναντώ και μιλάμε με ένα πολύ ευγενικό παιδί άλλοι το αγαπάνε, άλλοι όχι, ως είθισται σε μια αλλαγή ομάδας αλλά αυτό που έχει ο καθένας μέσα του δεν είναι αυτό που λένε οι άλλοι γι αυτόν. Άλλωστε το σύστημα πάντα θα χει πάντα κάποιον να προβάλει και όταν σβήσουν τα φώτα εκεί έξω θα είναι δίπλα του από ανιδιοτελή αγάπη μόνο η οικογένεια του»

Σχεδόν καθημερινά συναντώ και μιλάμε με ένα πολύ ευγενικό παιδί άλλοι το αγαπάνε άλλοι όχι ως είθισται σε μια αλλαγή ομάδας αλλά αυτό που έχει ο καθένας μέσα του δεν είναι αυτό που λένε οι άλλοι γι αυτόν . Άλλωστε το σύστημα πάντα θα χει πάντα κάποιον να προβάλει και όταν σβήσουν τα φώτα εκεί έξω θα είναι δίπλα του από ανιδιοτελή αγάπη μόνο η οικογένεια του .#xristodoulopoulos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanikolaou (@papanikolaou_dim) στις

 

Τελευταία Νέα