Βραβεύει Πολίτη, Ανδρίτσο και Τσαρτσαρή ο ΣΠΑΚΕ

Βραβεύει Πολίτη, Ανδρίτσο και Τσαρτσαρή ο ΣΠΑΚΕ

Gazzetta team
Βραβεύει Πολίτη, Ανδρίτσο και Τσαρτσαρή ο ΣΠΑΚΕ

bet365

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης συμμετέχει στο 15ο Πανελλήνιο Επαγγελματικό Συνέδριο «FITNESS MEETING» και θα βραβεύσει μέλη της Εθνικής που αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ευρώπης το 1987 και το 2005..

Η ανακοίνωση του ΣΠΑΚΕ

«Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας συμμετέχει στο 15ο Πανελλήνιο Επαγγελματικό Συνέδριο "FITNESS MEETING" που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο το τριήμερο Παρασκευή 20/10 έως Κυριακή 22/10.

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου την Παρασκευή (20/10, 18:00) θα βραβευθούν οι Κώστας Πολίτης, Λιβέρης Ανδρίτσος ως εκπρόσωποι της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής ομάδας του 1987 και ο Κώστας Τσαρτσαρής ως εκπρόσωπος της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής ομάδας του 2005.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στο κλειστό γήπεδο TAE KWON DO με ώρα έναρξης τις 10:30 π.μ. ο ΣΠΑΚΕ συνδιοργανώνει στο πλαίσιο του συνεδρίου αθλητικό σεμινάριο με τίτλο: "Αθλητισμός και προσαρμοστικότητα μετά την ενεργό δράση" με την συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων.

Αναλυτικό πρόγραμμα:
1. Θέμα
: «Ο ρόλος της διατροφής και της άσκησης στην εξέλιξη των αθλητών».
Εισηγητής: Δρ. Χρήστος Σπ. Ζούπας. Παθολόγος- Διαβητολόγος.
Διευθυντής του Διαβητολογικού Κέντρου και Κλινικής του ΔΕΘΚΑ «ΥΓΕΙΑ».
2. Θέμα: «Η καρδιά του αθλητή».
Εισηγητής: Δρ. Κωνσταντίνος Τούτουζας. Αναπληρωτής καθηγητής Καρδιολογίας στο ΕΚΠΑ, Επεμβατικός καρδιολόγος, υπεύθυνος του καρδιογκολογικού ιατρείου Ιπποκράτειο Γ.Ν.Α.
3. Θέμα: «Ο αθλητής αντιμέτωπος («Παλεύοντας») με το μυοσκελετικό του Σύστημα».
Εισηγητής: Δρ. Δημήτρης Τσούκας (www. drtsoukas.gr). Ορθοπαιδικός χειρουργός εξειδικευμένος στις αθλητικές κακώσεις. Διευθυντής Ορθοπαιδικής και Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων Ομίλου ΥΓΕΙΑ.
4. Θέμα: «Ο αθλητισμός σαν κοινωνικό φαινόμενο»
Εισηγητής: Δρ. Αλέξανδρος Καποδίστριας. Διευθυντής Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών ΟΑΚΑ.

 

Τελευταία Νέα