Γιαννόπουλος: «Πρέπει να νιώθεις καλά όταν είσαι φαβορί»

Κάτια Πετροπούλου
Γιαννόπουλος: «Πρέπει να νιώθεις καλά όταν είσαι φαβορί»

bet365

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μιλάει στο gazzetta.gr για την επιστροφή στην Εθνική Ομάδα, τα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά της και τονίζει πως στην Κρήτη είναι «σαν στο σπίτι του».

Παίξε νόμιμα το Amazing Stars της Novomatic στην Sportingbet.gr, με μεγάλες καθημερινές προσφορές*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Εθνική Ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στο Ηράκλειο, ώστε να είναι όλοι πανέτοιμοι για τις αναμετρήσεις με Εσθονία (23/02, 18:30) και Μεγάλη Βρετανία (25/02, 18:00), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr για τις νέες προκλήσεις της «επίσημης αγαπημένης» και δήλωσε πως ανυπομονούσε ξανά γι' αυτή την ευχάριστη συνάντηση με όλα τα παιδιά.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, γιατί μου άφησε πολύ καλή εντύπωση το τελευταίο "ταξίδι" που κάναμε. Οπότε, ανυπομονούσα από την στιγμή που τελείωσε το ματς στο Ηράκλειο (σ.σ. με το Ισραήλ), να βρεθώ και πάλι εδώ για τα επόμενα δύο παιχνίδια», είπε αρχικά.

Όσο για τα δύο αυτά ματς, ο 31χρονος φόργουορντ σχολίασε: «Δεν ξέρω τι θα βρούμε μπροστά μας, όσον αφορά την Εσθονία. Η Μεγάλη Βρετανία άλλαξε προπονητή πρόσφατα, οπότε είμαστε κι εκεί λίγο στο... άγνωστο. Εμείς θέλουμε σίγουρα δύο νίκες, για να προχωρήσουμε αήττητοι στα επόμενα δύο ματς που θα έρθουν μετά».

Η Εθνική μας θεωρείται ένα από τα φαβορί στον όμιλο. Προσθέτει αυτό έξτρα άγχος ή λειτουργεί σαν ένα έξτρα κίνητρο; «Πάντα προσθέτει έξτρα κίνητρο. Δεν υπάρχει άγχος για εμένα όταν είσαι το φαβορί. Ίσα ίσα, θα πρέπει να νιώθεις ακόμη καλύτερα. Οπότε, θέλουμε να πάμε γι' αυτό το 2-0 χωρίς κανένα άγχος, να παίξουμε αυτό που ξέρουμε σαν σύνολο και να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα όσο καλύτερα μπορούμε».

Ο Γιαννόπουλος θα βρίσκεται λίγα... χιλιόμετρα μακριά από το αγαπημένο του Ρέθυμνο (σ.σ. στο Ηράκλειο) και θα φροντίσει να είναι ένας καλός... οικοδεσπότης για τους αντιπάλους. «Νιώθω πάρα πολύ άνετα, άσχετα που είναι στο Ηράκλειο οι αγώνες. Όσο είναι στην Κρήτη τα παιχνίδια, εγώ νιώθω σαν το σπίτι μου, οπότε είναι το ίδιο για εμένα», ανέφερε, και αν κρίνουμε από το ματς με το Ισραήλ, στο οποίο ήταν πρώτος σκόρερ (13π., 3/4τρ.), μάλλον έχει δίκιο! «Ελπίζω πως ο κόσμος, όπως και στα δύο πρώτα παιχνίδια, θα έρθει να μας δει και τώρα, ίσως και ακόμα περισσότερος», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τον ίδιο προσωπικά, αυτό που εύχεται είναι μόνο υγεία. «Νιώθω πάρα πολύ καλά, ευτυχώς είμαι υγιής. Δεν μπορώ να χτυπήσω και ξύλο τώρα (γέλια). Ελπίζω να μείνουν έτσι τα πράγματα, γιατί αυτό θα είναι κάτι που θα με τραβήξει πίσω».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα