Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Οι ΗΠΑ την πρόκριση, η Αργεντινή τον Καμπάτσο, η Βραζιλία... αναμονή

Newsroom
Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Οι ΗΠΑ την πρόκριση, η Αργεντινή τον Καμπάτσο, η Βραζιλία... αναμονή

bet365

Η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζεται και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τις ΗΠΑ να κλείνουν το εισιτήριο για τα τελικά και τον Καμπάτσο να δίνει παράσταση με τη φανέλα της Αργεντινής.

Με μπροστάρη τον Γκάλογουεϊ, οι ΗΠΑ επικράτησαν της Ουρουγουάης (77-88) στον προτελευταίο αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους για την τελική φάση.


Η επικράτηση ήρθε μετά από ανατροπή που ξεκίνησε με το 30-17 του τρίτου δεκαλέπτου και ολοκληρώθηκε με την συμπλήρωση και του 40ου λεπτού όπου το αποτέλεσμα τους δικαίωνε.

Η Βραζιλία γνώρισε την ήττα από το Πουέρτο Ρίκο χάρη σε σουτ που... νίκησε τον χρόνο! Ο Τρεμοντ Γουότερς είδε τα δευτερόλεπτα να κυλούν και ευστόχησε στο δίποντο που ήταν ικανό να δώσει το ροζ φύλλο στην ομάδα του.


Η επόμενη αγωνιστική για τους Βραζιλιάνους είναι απέναντι στις ΗΠΑ που αγωνίζονται πλέον χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς έχουν «κλειδώσει» τη θέση τους.

Group F

ΗΠΑ 9-2
Πουέρτο Ρίκο 7-4
Μεξικό 7-4
Βραζιλία 7-4
Ουρουγουάη 7-4
Κολομβία 3-8

Η 12η αγωνιστική (26/02)

Κολομβία - Πουέρτο Ρίκο
Ουρουγουάη - Μεξικό
Βραζιλία - ΗΠΑ

Στο παιχνίδι της Αργεντινής με τον Καναδά (83-72), ο Φακούντο Καμπάτσο έδωσε ακόμη μία παράσταση όσο βρίσκεται εν αναμονή για τη συμμετοχή του στα ευρωπαϊκά ματς του Ερυθρού Αστέρα από την 1η Μαρτίου και έπειτα.


Ο «ερυθρόλευκος» γκαρντ με double-double από 14 πόντους και 10 ασίστ πήρε από το χέρι την ομάδα του, ανεβαίνοντας ένα ακόμη σκαλί για την πρόκριση και τον αγώνα με την Δομικανή Δημοκρατία να ακολουθεί.

Group E

Καναδάς 10-1
Βενεζουέλα 8-3
Δομινικανή Δημοκρατία 8-3
Αργεντινή 8-3
Μπαχάμες 3-8
Παναμάς 2-9

Η 12η αγωνιστική (26/02)

Παναμάς - Μπαχάμες
Βενεζουέλα - Καναδάς
Αργεντινή - Δομινικανή Δημοκρατία

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα