Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι τέσσερις ομάδες που πήραν τη πρόκριση για την τελική φάση

Newsroom
Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι τέσσερις ομάδες που πήραν τη πρόκριση για την τελική φάση

bet365

Μετά την ολοκλήρωση του «παραθύρου» σε Ευρώπη, Αφρική, Ασία και Αμερική, τέσσερις ήταν οι ομάδες που «κλείδωσαν» την παρουσία τους στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά και τα Προκριματικά του Αυγούστου, έχουν γίνει γνωστές οι έξι από τις 32 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία.

Εκτός από τις διοργανώτριες ομάδες των Φιλιππίνων και της Ιαπωνίας, μετά το τέλος του «παραθύρου» σε Ευρώπη, Αφρική, Αμερική και Ασία, έγιναν γνωστές άλλες τέσσερις ομάδες που θα πάρουν στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από την ευρωπαϊκή ζώνη η ομάδα που θα πατήσει στα παρκέ της Ασίας είναι η Φινλανδία (σ.σ. έστω και με... σπόντα μετά τη νίκη της Σουηδίας στο Ισραήλ). Από την αφρικανική ζώνη η Ακτή Ελεφαντοστού που είναι αήττητη στον όμιλο της με επτά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ενώ από τη ζώνη της Ασίας ο Λίβανος (που θα επιστρέψει σε Παγκόσμιο Κύπελλο ύστερα από 13 χρόνια και δη από το 2010) όπως επίσης και η Νέα Ζηλανδία.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα