Ντόρσεϊ: «Θέλω να είμαι έτοιμος για τα μεγάλα παιχνίδια»

Newsroom
Να βοηθήσει την Ελλάδα στα κρίσιμα παιχνίδια θέλει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι της Εθνικής με το Βέλγιο.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ξεχώρισε, παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην επικράτηση της Εθνικής με 85-68 επί του Βελγίου. Ο ομογενής γκαρντ σκόραρε 22 πόντους με 3/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, δηλώνοντας μετά το φινάλε του παιχνιδιού πως θέλει να είναι έτοιμος για τα μεγάλα παιχνίδια.

Μάλιστα τα παραπάνω νούμερα παραγωγικότητας αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον Ντόρσεϊ με τη φανέλα της Εθνικής, καθώς οι 22 πόντοι του ήταν κατά τρεις περισσότεροι από τους 19 που μέτρησε κόντρα στην Πολωνία, στο τουρνουά «Ακρόπολις».

Οι δηλώσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ

«Θέλαμε να αφήσουμε πίσω μας την ήττα στη Σερβία. Μείναμε πιστοί στο σχέδιο του προπονητή, θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και να προετοιμαστούμε μέσα και από αυτό το παιχνίδι για το EuroBasket.

Έχουμε πολλούς τραυματίες, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς και πρέπει όλοι να κάνουν βήματα μπροστά για να καλύψουν τα κενά. Το παιχνίδι στη Σερβία μάς προετοίμασε γι’ αυτό. Προσωπικά θέλω να είμαι έτοιμος για τα μεγάλα παιχνίδια».

@Photo credits: eurokinissi