Ντράγκιτς: «Να κερδίσω κάτι με τον αδερφό μου, γιατί όχι δύο χρυσά στο σπίτι μου;»

Ντράγκιτς: «Να κερδίσω κάτι με τον αδερφό μου, γιατί όχι δύο χρυσά στο σπίτι μου;»

Ντράγκιτς: «Να κερδίσω κάτι με τον αδερφό μου, γιατί όχι δύο χρυσά στο σπίτι μου;»

bet365

Ο Γκόραν Ντράγκιτς μίλησε για τον λόγο που τον οδήγησε να βρεθεί ξανά στην Εθνική και την προσπάθεια κατάκτησης ενός μεταλλίου, με τα δεδομένα να επικεντρώνονται... στον αδερφό του.

Η Σλοβενία συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον πάνω της με φόντο το Eurobasket 2022 και το βάθρο των μεταλλίων και ο λόγος έχει... διπλό ονοματεπώνυμο. Και πιο συγκεκριμένα αυτά των Λούκα Ντόντσιτς και Γκόραν Ντράγκιτς, με τον βετεράνο των Σικάγο Μπουλς να επιστρέφει στην Εθνική και να επιζητά μαζί με το δίδυμό του ένα repeat προς την κορυφή της Ευρώπης.

Αυτή τη φορά θα έχει στο πλευρό του και τον αδερφό του, Ζόραν, κάτι που φαίνεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του για την παρουσία στην Σλοβενία το φετινό καλοκαίρι. «Η επιθυμία έχει να κάνει με το μετάλλιο της Εθνικής. Και επίσης θα μου άρεσε να κερδίσω κάτι με τον αδερφό μου. Αυτό έχει σημασία στο τέλος».

Μην ξεχνάμε, άλλωστε πως για αυτό έχουν μιλήσει και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο με τον Giannis να δηλώνει ευλογημένος που κάνει την προσπάθεια για μία επιτυχημένη πορεία μαζί με τα αδέρφια του.

Ο Ντράγκιτς προσέθεσε: «Όλη η χώρα περιμένει από εμάς ένα μετάλλιο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι παιχνίδι με το παιχνίδι. Αν ξεκινήσουμε το τουρνουά καλά, πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε μετάλλιο».

Πιστεύοντας πως μπορεί να... διπλασιάσει τα χρυσά μετάλλια στην τροπαιοθήκη του επισημαίνει πως «Έχω ήδη ένα χρυσό μετάλλιο στο σπίτι μου. Αλλά αν είχε επιλογή γιατί να μην γίνουν δύο; Γιατί να μην γίνει η Σλοβενία μία από τις ομάδες που θα κατακτήσουν το Eurobasket δύο συνεχόμενες φορές; Έχουμε ποιοτική ομάδα.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα