Γαλλία: «Χαμόγελα» για Αλμπισί ενόψει Eurobasket

Γαλλία: «Χαμόγελα» για Αλμπισί ενόψει Eurobasket

Newsroom
Γαλλία: «Χαμόγελα» για Αλμπισί ενόψει Eurobasket

bet365

O Άντριου Αλμπίσι βρίσκεται στην 12άδα της Γαλλίας για το ματς με τη Βοσνία (21:00), κάτι που φέρνει χαμόγελα στους Γάλλους ενόψει Eurobasket.

Εξαιρετικά αμφίβολος για το Eurobasket ήταν ο Άντριου Αλμπισί, κάτι που δημιουργούσε πρόβλημα στους τρικολόρ. Πάντως φαίνεται πως τελικά ο έμπειρος point guard θα προλάβει το μεγάλο ραντεβού του Σεπτεμβρίου. Η Γαλλία ανακοίνωσε την 12άδα της για το ματς με τη Βοσνία ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Αλμπισί βρίσκεται μέσα σε αυτή.

Ο περιφερειακός της Γκραν Κανάρια δίνει έτσι άλλη μια λύση στον Βενσάν Κολέ για τη θέση του point guard, εκεί όπου υπάρχουν οι Eρτέλ, Μαλεντόν και Οκόμπο. Πάντως στις θέσεις των γκαρντ, η μεγάλη απώλεια ακούει στο όνομα Νάντο Ντε Κολό.

H 12άδα της Γαλλίας με Βοσνία: Αλμπισί, Κορντινιέ, Φουρνιέ, Γκομπέρ, Ερτέλ, Ζαϊτέ, Λουβαβού-Καμπαρό, Εμπαγιέ, Οκόμπο, Πουαριέ, Ταρπέ, Γιαμπουσέλε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα