Σερβία-Ελλάδα 100-94: Μόνο ο Γιάννης εκτέλεσε βολές για την Ελλάδα κόντρα στη Σερβία

Σερβία-Ελλάδα 100-94: Μόνο ο Γιάννης εκτέλεσε βολές για την Ελλάδα κόντρα στη Σερβία

bet365

Ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο σκηνικό διαμορφώθηκε στην Stark Arena στο παιχνίδι της Εθνικής με την Σερβία, καθώς ο μοναδικός παίκτης που εκτέλεσε βολές για την «γαλανόλευκη» ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η Ελλάδα παρατάχθηκε κόντρα στην Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και γνώρισε την ήττα με 100-94 έπειτα από παράταση.

Σε μία αναμέτρηση που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας με την φανέλα της Εθνικής σκοράροντας 40 πόντους και ο έτερος της οικογένειας, Κώστας, αποχώρησε με τραυματισμό.

Στην ελληνική πλευρά υπάρχουν ιδιαίτερα παράπονα για τον τρόπο που αντιμετώπισε το παιχνίδι η διαιτησία, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να σχολιάζει στην συνέντευξη τύπου το γεγονός πως μόλις ένας παίκτης στάθηκε στη γραμμή των βολών.

Η Ελλάδα σημείωσε στη στατιστική της 10/14 βολές... Ωστόσο το πρόσωπο που συνδέθηκε με όλες ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα ασυνήθιστο σκηνικό που στήθηκε στην κατάμεστη Stark Arena και μάλιστα σε ματς 45 λεπτών.

«Ο Γιάννης είχε 10/14 βολές. Κανείς άλλος δεν σούταρε, κανείς. Πρέπει να το δούμε στο βίντεο. Κανείς δεν σούταρε μία βολή. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, είναι θέμα των διαιτητών. Εγώ βλέπω το στατιστικό και μου προκαλεί έκπληξη. Σε πόσα ματς μόνο ένας παίκτης σουτάρει βολές;» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ντόρσεϊ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα