Φινλανδία - Ισραήλ: Η τρομερή εμφάνιση του Μάρκανεν στο πρώτο ημίχρονο (vid)

Φινλανδία - Ισραήλ: Η τρομερή εμφάνιση του Μάρκανεν στο πρώτο ημίχρονο (vid)

bet365

Η Φινλανδία αγωνίζεται κόντρα στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και ο Λάουρι Μάρκανεν έκανε... τα πάντα στο παρκέ για την ομάδα του στο αρχικό μισό.

Το «παράθυρο» του Παγκοσμίου Κυπέλλου «άνοιξε» ξανά και η Φινλανδία κοντράρεται με το Ισραήλ για την συνέχεια της διοργάνωσης.

Όπως ήταν γνωστό ο NBAer Λάουρι Μάρκανεν θα ήταν το πρόσωπο που θα βασίζονταν οι Σκανδιναβοί προκειμένου να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό από τους αγώνες. Και ο φόργουορντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς φρόντισε να το αποδείξει από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Η ομάδα του έκλεισε το αρχικό μισό προηγούμενη με 47-37 κόντρα στους Ισραηλινούς των Αβντίγια, Μαντάρ και Κοέν. Ο Μάρκανεν βρέθηκε να σκοράρει τους 20 από τους πόντους της Φινλανδίας και μάλιστα με ποικιλία στο παιχνίδι του. Είχε 5/9 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 4/4 βολές, μάζεψε 5 ριμπάουντ με μόλις ένα λάθος στη στατιστική του.

Δείτε μερικές από τις στιγμές του Μάρκανεν στο πρώτο ημίχρονο με το Ισραήλ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα