Βιλντόζα: Επιστροφή στην δράση μετά από 6.5 μήνες (vid)

Βιλντόζα: Επιστροφή στην δράση μετά από 6.5 μήνες (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Βιλντόζα: Επιστροφή στην δράση μετά από 6.5 μήνες (vid)

bet365

Ο Λούκα Βιλντόζα φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής και πάτησε ξανά παρκέ έπειτα από 6.5 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο 26χρονος διεθνής γκαρντ έπαιξε για 26 λεπτά στην ήττα της Αργεντινής με 58-71 από την Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ζώνη της Αμερικής, έχοντας 6 πόντους (2/3 διπ., 0/3 τριπ., 2/5 βολ.), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 5 λάθη και 5 ranking.

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του πρώην παίκτη της Μπασκόνια, ο οποίος είχε να αγωνιστεί από τις 9 Αυγούστου και το περασμένο Summer League του NBA με τους Νικς.

Έκτοτε ο Βιλντόζα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δεξί του πόδι κι ακολούθησε πολύμηνη θεραπεία, ενώ από τον Οκτώβριο είναι free agent, αναζητώντας το νέο σταθμό της καριέρας του.

Δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει επίσημη συμμετοχή με τους Νικς, αν και πρόσφατα δήλωσε πως το NBA είναι το όνειρο πολλών παικτών και θα συνεχίσει να στοχεύει σε αυτό.

Θυμίζουμε πως ο Βιλντόζα πέρασε 4 σεζόν στην Euroleague (2017-2021) με την Μπασκόνια, καταγράφοντας συνολικά 106 συμμετοχές στην Λίγκα με 7.7 πόντους κατά μέσο όρο.

@Photo credits: FIBA
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα