Mundobasket 2023, Φερνάντεζ: «Συγχαρητήρια στη Σερβία για το πρόγραμμά της»

Newsroom
Τορες
Tα εύσημα στους Σέρβους για την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου έδωσε ο προπονητής του Καναδά, Τόρες Φερνάντεζ.

Η Σερβία έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό του Mundobasket 2023 και απέκλεισε τον Καναδά, έχοντας τους Μιλουτίνοφ και Μπογκντάνοβιτς σε φοβερή μέρα. Ο προπονητής των Καναδών, Τόρες Φερνάντεζ αποθέωσε τους αντιπάλους του, ενώ δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του.

«Συγχαρητήρια στη Σερβία για το πρόγραμμά τους, τη χώρα, τους παίκτες, τον προπονητή, έπαιξαν πολύ καλά. Δεν μαρκάραμε κανέναν, πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και τη δουλειά μας.

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και προφανώς δεν προεστήκαμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Είναι μια δύσκολη στιγμή, όμως θα παίξουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να πάρουμε το μετάλλιο.

Δεν έχουμε πολλή εμπειρία σε αυτά τα παιχνίδια, ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες μας. Είμαι όμως ενθουσιασμένος για το μέλλον μας και την επόμενη μέρα. Πριν δέκα λεπτά ήμουν εκνευρισμένος, όμως τώρα νιώθω πως θα επιστρέψουμε δυνατά».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!