Εθνική μπάσκετ: Αναχώρησε για το Άμπου Ντάμπι χωρίς τον Παπανικολάου

Εθνική μπάσκετ: Αναχώρησε για το Άμπου Ντάμπι χωρίς τον Παπανικολάου

Παπανικολάου

bet365

Η Εθνική ομάδα αναχώρησε για το Άμπου Ντάμπι ενόψει των φιλικών με την Team USA και τη Γερμανία με 13 παίκτες.

Η Εθνική μετρά αντίστροφα για το Mundobasket 2023 και την πρεμιέρα απέναντι στην Ιορδανία (26/8, 11:45). Νωρίτερα, πάντως, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ (18/8, 19:00) και τη Γερμανία (19/8, 19:00) στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει στο Άμπου Ντάμπι.

Στην αποστολή της «επίσημης αγαπημένης» που αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 15/8 βρίσκονται 13 παίκτες, εξαιρουμένου του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα και στο πλευρό της συζύγου του Αγγελικής, περιμένοντας τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους. Ο διεθνής φόργουορντ θα ταξιδέψει μέσα στα επόμενα 24ωρα για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής.

Στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου βρίσκονται οι εξής παίκτες: Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Τόμας Ουόκαπ, Γιώργος Τσαλμπούρης και Μανώλης Χατζηδάκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα