Τζόρτζεβιτς: «Ο παίκτης πρέπει να έχει φλόγα στην καρδιά, φαβορί η Σερβία»

Τζόρτζεβιτς: «Ο παίκτης πρέπει να έχει φλόγα στην καρδιά, φαβορί η Σερβία»
Η Σερβία θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 όμως ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής των «Αετών», Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε πως οι συμπατριώτες του συγκαταλέγονται στα φαβορί του τουρνουά.

Η τελευταία σημείωση σε ό,τι αφορά τις απουσίες που καλούνται να ξεπεράσουν οι Σέρβοι ενόψει της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εκείνη του Αλεκσέι Ποκουσέφσκι έπειτα από αυτές των Νίκολα Γιόκιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Νίκολα Κάλινιτς και Βλάντιμιρ Λούτσιτς.

Η Σερβία συμμετέχει στον β' όμιλο μαζί με την Κίνα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, το Πουέρτο Ρίκο και το Νότιο Σουδάν ενώ το φιλικό προετοιμασίας που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα ακυρώθηκε.

Σε κάθε περίπτωση, ο Τζόρτζεβιτς παραδέχτθηκε πως: «Η Σερβία είναι ένα από τα φαβορί. Όχι μόνο για την πρωτιά στον όμιλο αλλά γενικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Χρησιμοποιώ την ίδια γλώσσα στην εθνική Κίνας. Τους λέω συνεχώς ότι ο παίκτης πρέπει να έχει φλόγα στην καρδιά του, πρέπει να έχει δίψα να πετύχει πράγματα και παράλληλα, να είναι πνευματικά έτοιμος. Δουλειά μου είναι να γεμίσω το κεφάλι τους με συγκεκριμένες πληροφορίες και να τους προετοιμάσω ώστε να βγουν στο παρκέ με ενθουσιασμό και φλόγα στην καρδιά».