Πέπε Σάντσες: «Σ' αγαπώ Ελλάδα, σ' αγαπώ Παναθηναϊκέ» (vid)

Gazzetta team
Πέπε Σάντσες: «Σ' αγαπώ Ελλάδα, σ' αγαπώ Παναθηναϊκέ» (vid)
Μετά την πρόκριση της Αργεντινής στον μεγάλο τελικό, ο πάλαι ποτέ παίκτης του Παναθηναϊκού Πέπε Σάντσες, φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην εθνική της χώρας του, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει την αγάπη του στον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε στη σχέση του με Τζινόμπιλι και Σκόλα λέγοντας ότι «γνωριζόμαστε από 14 ετών. Η γενιά μας ήταν απίστευτη και τώρα το συνεχίζει και αυτή η γενιά. Δεν το περίμενα. Συνεχίζει να υπάρχει το πνεύμα νικητή» και συνέχισε: «Το μπάσκετ είναι δεύτερο σπορ στην Αργεντινή και θα παίξουμε για δεύτερη φορά σε τελικό Παγκοσμίου. Είναι απίστευτο! Είναι όλο το μπάσκετ στην Αργεντινή, πρόκειται για ένα μεγάλο δώρο αφού δεν ξέραμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε ως εδώ».

Επίσης υποστήριξε ότι οι Αργεντίνοι δεν έχουν καθόλου φόβο μέσα τους λέγοντας πώς «οι περισσότεροι παίζουν στην Αργεντινή, αλλά δεν φοβούνται τίποτα. Το πιο σημαντικό είναι ότι παίζουν μαζί. Δεν υπάρχει το εγώ στην ομάδα και κανείς δεν είναι πάνω απ' αυτήν. Κανείς δε θέλει να είναι ο σούπερ σταρ. Ο Λουίς είναι μάλλον ο παππούς».

Όσο για τον τελικό; «Είναι μεγάλη ευκαιρία για το χρυσό, αλλά το ματς είναι 50-50» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Παναθηναϊκό: «Σ’ αγαπώ Ελλάδα, σ’ αγαπώ Παναθηναϊκέ!»