Σίμονς: «Θέλω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού»

Σίμονς: «Θέλω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού»

Σίμονς: «Θέλω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού»

bet365

Ο Μπεν Σίμονς δήλωσε για άλλη μία φορά πως σκοπεύει να αγωνιστεί με την Εθνική Αυστραλίας, αυτή τη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μολονότι η τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα των «Μπούμερς» είναι πριν από 10 χρόνια.

Ο Μπεν Σίμονς δεν σταματάει να ελπίζει. Σε μία ακόμη συνέντευξη τα τελευταία χρόνια εκδήλωσε την πρόθεσή του να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας.

Η τελευταία φορά που το έκανε ήταν το 2013. Έχασε το Mundobasket 2023 εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν την περασμένη σεζόν, αλλά πλέον δηλώνει υγιής και έτοιμος να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Θέλω 100% να ενισχύσω την ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό θέλω να κάνω επόμενο καλοκαίρι. Θέλω να παίξω. Λαμβάνω μηνύματα από Αυστραλούς που μου λένε ότι έπρεπε να παίξω τώρα. Θα παίξω όμως όταν είμαι έτοιμος σωματικά. Δεν υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια μία στιγμή που ήμουν πραγματικά έτοιμος σωματικά πριν από μία μεγάλη διοργάνωση. Την επόμενη χρονιά, όμως, ο στόχος μου είναι να είμαι στην ολυμπιακή ομάδα», είπε στο Andscape ο Σίμονς.

Και πρόσθεσε αναφορικά με τα προβλήματα τραυματισμών των τελευταίων ετών: «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος μπορεί να καταλάβει πώς αισθανόμουν. Το γεγονός ότι τώρα μπορώ να κάθομαι και απλώς να χαλαρώνω είναι καινούριο για εμένα. Είμαι όμως κοντά στο 100%. Δεν μπορούσα να κάνω ούτε τα απλά, καθημερινά πράγματα. Να περπατήσω, να σταθώ όρθιος, να σηκωθώ από το κρεβάτι. Πονούσα. Αν καθόμουν για πολλή ώρα, τότε ήμουν πιασμένος και το νεύρο έστελνε τον πόνο στο πόδι μου. Δεν μπορούσα καν να οδηγήσω για να πάω στο γήπεδο».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα