Team USA: Ακόμη και ο Πόποβιτς ζορίζεται να... γεμίσει τα παπούτσια του Σιζέφσκι!

Team USA: Ακόμη και ο Πόποβιτς ζορίζεται να... γεμίσει τα παπούτσια του Σιζέφσκι!

Team USA: Ακόμη και ο Πόποβιτς ζορίζεται να... γεμίσει τα παπούτσια του Σιζέφσκι!

bet365

Η... γκρίνια μόλις ξεκίνησε! Και η σύγκριση του Γκρεγκ Πόποβιτς, δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, με τον προκάτοχό του, Μάικ Σιζέφσκι μοιάζει αναπόφευκτη! Το 7-5 του «Ποπ» και το 75-1 του «Κόουτς Κ»!

Ο διάδοχος του Μάικ Σιζέφσκι θα έπρεπε να ήταν εξ' ορισμού άξιος. Το βιογραφικό του Γκρεγκ Πόποβιτς λογίζεται ως καλύτερο απ' αυτό του «Κόουτς Κ». Και μόλις ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς επιλέχθηκε για να συνεχίσει το έργο του Σιζέφσκι στην Team USA, όλοι ήταν σίγουροι πως η αστερόεσσα θα βρίσκεται σε καλά (προπονητικά) χέρια.

Μόνο που η πράξη έχει αποδείξει το αντίθετο. Στα χέρια του Πόποβιτς... έσκασε η «βόμβα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Το 3-0 του προκριματικού ομίλου μετατράπηκε γοργά σε 3-2 και η Team USA έχασε δύο διαδοχικά νοκ άουτ ματς, απέναντι στη Γαλλία και τη Σερβία.

Και το μόνο που απέμεινε στον Πόποβιτς και τις ΗΠΑ ήταν η νίκη της παρηγοριάς απέναντι στην Πολωνία, για να διαμορφώσει το ρεκόρ σε 6-2.

Μετά από δύο φιλικά προετοιμασίας, κόντρα σε Νιγηρία και Αυστραλία, ο Πόποβιτς έχει ισάριθμες ήττες και ρεκόρ στον πάγκο των ΗΠΑ 9-5!

Το... κακό ξεκίνησε από το 2019!

Στα επίσημα ματς του 2019 και στα φιλικά του 2021, έχουν προστεθεί και τα φιλικά προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (3-1), με την ομάδα του Πόποβιτς να χάνει και τότε από την Αυστραλία!

Και αν ο 72χρονος προπονητής έχει ήδη 5 ήττες σε 14 αγώνες, με τον Σιζέφσκι τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Ο προπονητής του Ντιουκ, όπως ανακοίνωσε για τελευταία φορά τη σεζόν που θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο, σε 76 αγώνες, μετρούσε ρεκόρ 75-1!

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα