Τζέισον Τέιτουμ: Το βασικό κομμάτι της Team USA για το Τόκιο!

Τζέισον Τέιτουμ: Το βασικό κομμάτι της Team USA για το Τόκιο!

Τζέισον Τέιτουμ: Το βασικό κομμάτι της Team USA για το Τόκιο!

bet365

Η ολοκλήρωση του 1ου γύρου των playoffs του ΝΒΑ φέρνει την Team USA ένα βήμα πιο κοντά στις πρώτες αποφάσεις για την συγκρότηση της ομάδας που θα αγωνιστεί στο Τόκιο. Και ο Τζέισον Τέιτουμ είναι ο Νο1 στόχος!

Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2019, ο Τζέισον Τέιτουμ γυρίζει το πόδι του. Δεν θα αγωνιστεί ξανά με τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Η ιστορία είναι γνωστή. Η Team USA, η οποία δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση μία έκδοση κάποιας Dream Team, καταλήγει στην 7η θέση! Με την απουσία του μέλους των Μπόστον Σέλτικς να έχει τη δική της σημασία στο αποτέλεσμα.

Το τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο προβάλλει ως μία μεγάλη πρόκληση στους Αμερικανούς και στον προπονητή τους, Γκρεγκ Πόποβιτς.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Τζέρι Κολάντζελο σκοπεύει να «πιέσει» τους Στεφ Κάρι (δηλώσει 50%-50%) και Ζάιον Ουίλιαμσον να περάσουν το καλοκαίρι τους παίζοντας μπάσκετ. Ωστόσο, και μετά τον αποκλεισμό των Μπόστον Σέλτικς στον 1ο γύρο των playoffs, η Team USA θέλει να αποκτήσει - ως το βασικό κομμάτι του σχεδιασμού της - τον Τέιτουμ!

Ο ίδιος σε δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο. Το ακριβώς αντίθετο από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ανάμεσα στις επιλογές των Κολάντζελο και Πόποβιτς βρίσκονται και άλλοι παίκτες: Τζίμι Μπάτλερ, Μπαμ Αντεμπάγιο, Ράσελ Ουέστμπρουκ, Μπράντλεϊ Μπιλ και Ντάμιαν Λίλαρντ. Με τον τελευταίο να αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη λύση μετά τον Τέιτουμ.

Ο forward των Σέλτικς μέτρησε 26.4 πόντους και 7.4 ριμπάουντ τη φετινή σεζόν. Οι προπονήσεις των Αμερικανών θα ξεκινήσουν στο Λας Βέγκας στις αρχές Ιουλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα