Πέσιτς: «Κανείς δεν μισεί τη Σερβία, μπορώ να πω ότι μας ζηλεύουν»

Πέσιτς: «Κανείς δεν μισεί τη Σερβία, μπορώ να πω ότι μας ζηλεύουν»

Newsroom
Πέσιτς

bet365

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς σχολίασε το πρόσφατο συναπάντημα του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Βλάντε Ντίβατς με τον Νίκολα Γιόκιτς στο Λος Άντζελες, μιλώντας για το μήνυμα που έστειλε αυτή η εικόνα σε όλο τον κόσμο.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς οδήγησε τη Σερβία στη δεύτερη θέση στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο και πλέον θα κοουτσάρει τους «Αετούς» στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο 74χρονος προπονητής φιλοξενήθηκε στο Sportlight όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνάντηση του Νίκολα Γιόκιτς με τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Βλάντε Ντίβατς στην πρόσφατη αναμέτρηση των Λέικερς με τους Νάγκετς.

Ο Πέσιτς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κατά κάποιο τρόπο, είναι ευχάριστο όταν το βιώνεις. Ακόμα και μέσα από την τηλεόραση ή τα social media. Αυτά τα τόσο θετικά σχόλια σημαίνουν ότι η Σερβία εκπροσωπεί κάτι σπουδαίο στον παγκόσμιο αθλητισμό. Κανείς δεν μας μισεί. Μπορώ να πω ότι μας ζηλεύουν, με την καλή έννοια, αφου μια τόσο μικρή χώρα βγάζει τόσο μεγάλους αθλητές. Όταν με ρωτούν τι γνώμη έχω για τον Γιόκιτς, τους λέω πως είναι σπουδαίος αθλητής και καλύτερος άνθρωπος».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα