Νοτσιόνι για Γκόρντον: «Είναι δίκαιο να παίζει στις Μπαχάμες ενώ ήδη ήταν διεθνής με τις ΗΠΑ;»

Gordon

bet365

Ο Αντρές Νοτσιόνι εξέφρασε τις αντιθέσεις του για τη συμμετοχή του Έρικ Γκόρντον ως νατουραλιζέ με την Εθνική Ομάδα των Μπαχαμών.

Πριν λίγες ημέρες, οι Μπαχάμες κέρδισαν την πρόκριση για το Προολυμπιακό Τουρνουά, κερδίζοντας την Αργεντινή στον τελικό του προ-προολυμπιακού με 82-75.

Κομβικός για την νίκη, ήταν ο Έρικ Γκόρντον, που σημείωσε 27 πόντους. Με βάση αυτή την πρόκριση, ο Αντρές Νοτσιόνι, εξέφρασε την αντίθεση του για τη συμμετοχή του παίκτη των Φοίνιξ Σανς, με την Εθνική Ομάδα των Μπαχαμών.

Μάλιστα, ο Αργεντινός τόνισε πως πρόκειται για «μεταγραφή συλλόγου».

Οι δηλώσεις του Αντρές Νοτσιόνι:

«Τώρα με "κρύα" σκέψη στο μυαλό, αναρωτιέμαι: είναι δίκαιο να έχουν οι Μπαχάμες έναν παίκτη που ήδη έχει αγωνιστεί με τις ΗΠΑ και μάλιστα να ενεργοποιείται την τελευταία στιγμή (σ.σ. τρεις μέρες πριν το τουρνουά);

Αυτού του είδους οι μεταγραφές ανήκουν στους συλλόγους, όχι σε διοργανώσεις εθνικών ομάδων. Πρέπει να διορθωθεί αυτό. Δεν γίνεται να ισχύουν οι ίδιοι κανονισμοί με τις εγχώριες διοργανώσεις».

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα